AyS^ je napisao(la):ja imam ovo i prezadovoljan sam !
http://www.coolermaster.com/index.p...other_title=+RS-550-ACLY.+Real Power 550W SLI
Je'l se desilo nekad na benchmarku da neko postavi pitanje šta može da kupi za tačno toliko para (koliko ima u džepu, kasici prasici itd.), a da ne dobije odgovor da ako doda 10-20-30€ preko može da uzme bolje?Kisa je napisao(la):Cooler Master 450w Real Power. Cena je bila malo iznad.
U tom slucaju bolje je sacekati malo i skupiti tih 20-30 evra vise i uzeti ono sto valja a ne kupiti nesto sto je losije ili neprovereno.jegor je napisao(la):Je'l se desilo nekad na benchmarku da neko postavi pitanje šta može da kupi za tačno toliko para (koliko ima u džepu, kasici prasici itd.), a da ne dobije odgovor da ako doda 10-20-30€ preko može da uzme bolje?
Kad bi se svi problemi rešavali sa dodavanjem kinte "malo preko" ne bi ni bilo ovakvih pitanja.
LC Power 550W imas da biras par modela od 40-70 evra.jegor je napisao(la):Je'l se desilo nekad na benchmarku da neko postavi pitanje šta može da kupi za tačno toliko para (koliko ima u džepu, kasici prasici itd.), a da ne dobije odgovor da ako doda 10-20-30€ preko može da uzme bolje?
Kad bi se svi problemi rešavali sa dodavanjem kinte "malo preko" ne bi ni bilo ovakvih pitanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari