Šta je novo?

nanostation loco2

HerbalKing

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
320
Pozdrav, ovako nemam drugi "vid" interneta, adsl kablovski i tako to :0 tako da sam se odlucio za wirelles, prvo razdaljina je oko 2 - 3km, maximum :) mada ima i manje, ot***** vidljivost 10 mada suma je ispod, ali suma se preskace... trece hvatam i ono zaklonjeno i ne zaklonjeno ali signal je ocaj 80 - 94 db. Da li neko zna kako ovo srediti, u cemu je problem? sta moze da predstavlja prepreku?

Momci kako god radi:) lobster ako vidis moj ap :) postavio sam ga na zgradu javni se da se umrezimo :) postavljam za koj dan neku masininicu :) koja ce biti dc hub i ostalo:) poz:)

ups* ispravka ;) uzece drugi vid interneta tako da sam ga postavio na moju zgradu :) i da pokrivam solidno :) umrezli smo se drugar i ja na 1,5 - 2 km :) inace on ima obicnu kocku :) koja je ocajna i atheros tp-link karticu 100mbit:) u super g modu:) ali mi nemamo super g mod:( i veliko je zagusenje, inace signal je -68 -72dBm, tako da nije lose izvalcimo 1,7MBits od mogucih 3,4 :) ako sam lepo racunao ako ne, onda steta:) inace zagusenje je veliko tako da skacemo sa kanala na kanal ehhhh da mi je na 5ghz :) bruka bi bila.
POzz :)
evo sta vatam u ranim jutarnjim casovima :) inace lista preko dana je prepuna:)
slikaris.jpg

Poslednja izmena:
inace nalazim se kod Pedagoske skole, i antena gleda ka zitomlinu zato je ovako mala lista, inace kad se okrene na drugu stranu, xux.. e tu je vec guzva :)

Jako je veliko preklapanje kanala, zato i imaš problema.

pozdrav svima,
imam jedan problem u vezi nanostation 2 loco,naime,preko njega sam koristila wireless i to je bilo ok,tada su ukinuli wireless i ja sam pocela da koristim net preko mobilnog tel.medjutim to mi je mnogo sporo,pokusala sam moj nano da povezem sa adsl-om od komsije ali se javlja problem no internet acess,imam signal ali nemam net :( sta da radim?p.s.pokusala sam da podesim nano ali nista ne pomaze,non stop je no internet access...hvala:)

pozdrav svima,
imam jedan problem u vezi nanostation 2 loco,naime,preko njega sam koristila wireless i to je bilo ok,tada su ukinuli wireless i ja sam pocela da koristim net preko mobilnog tel.medjutim to mi je mnogo sporo,pokusala sam moj nano da povezem sa adsl-om od komsije ali se javlja problem no internet acess,imam signal ali nemam net :( sta da radim?p.s.pokusala sam da podesim nano ali nista ne pomaze,non stop je no internet access...hvala:)

Pa zatraži od komšije pristup internetu

Nazad
Vrh Dno