Šta je novo?

nalog na yahoo mail,mail klijent problem

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Da li postoji mogucnost da mail klijentom Mozzila Thunderbird dobijam postu sa Yahoo mail-a.
Mrzi me da svaki put idem na Yahoo.
Ako postoji,a nije u skladu sa pravilima foruma onda na pp
Hvala na odgovoru!

Postojala je ekstenzija za to, kakva je danas situacija ne znam, ali potrazi na mozilla sajtu

'yahoo.com' je pre nekoliko godina ukinuo 'POP3' servis za 'user'-e sa besplatnim 'account'-om
dok, iz nekih cudnih razloga, to jos uvek radi na nekim "lokalnim yahoo-ima"
za 'yahoo.co.uk' znam ....... i mislim 'yahoo.fr' i jos neki ..........

Radi i za yahoo.com pomocu onog programa sto sam napisao, znam da sam ga probao prije nekoliko mjeseci (nego ja vise volim pristup iz browsera).

radi, da (valjda, ja to nisam nikad probao) i postoji jos nekoliko programa/nacina da se to uradi .....
to je, valjda, kao neki lokalni proxy server, koji emulira pop3 i nekako konvertuje web-mail ....
ali u svakom slucaju je bolje/komfornije premestiti se na 'yahoo.co.uk' (ko nema previse ljudi u address book-u, ili je tek otvorio yahoo mail isl.) i koristiti, besplatno, pop3 server.
tu, naravno radi i 'SMTP' (slanje mail-ova), sto mislim (nisam siguran) da ne postoji ni na jednom programu tipa Yahoo POPs isl.

Da bio mogao da primas i saljes postu sa npr. Yahoo-a u Mozzila Thunderbird-u potrebno je da instaliras extension WebMail.Detaljnija upustva mozes naci na ovoj adresi:http://webmail.mozdev.org/

dakle, postoji trik i za SMTP .... zanimljivo!
.... hmmm .... u zbunu sam zbog Gmail-a na tom spisku?!
oduvek sam imao POP3 i SMTP pristup kod njih.
zar nemaju svi?
doduse 'over SSL', ali svejedno ....

Nazad
Vrh Dno