Šta je novo?

Najzanimljivije flash igre

Cenjen
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poena
169
Mozete da ostavite linkove ili bar imena flash igrica koje su vam najzanimljivije i koje stalno igrate ?

Jel mogu flash igre da se skinu na komp i posle igraju offline ?

Hvala

Je l' tebe zanimaju iskljucivo flash igrice ili besplatne online igrice?

Mislio sam na free igre naravno :D

Jel neko zna jel mogu da se flash igre igraju offline ili ne ? Neki program ?

Velika vecina flash igrica moze da radi offline, sem ako sama igra nije povezana na neku bazu koja se nalazi na serveru.

Ma, samo neki plugin/program da ih skines (tipa za FF Download Helper) i neki flash player kao Irfan View ili neki drugi... Ova dva navedena su free...

OK, hvala, bas cu sad da ih probam (dok sam na poslu) xixi

Joj al sam se nalozio na Cursed Treaure. Ostala su mi jos samo 3 da budu brilliant, ali ne mogu nikako to da postignem. Dodju mi one velike nindze i maznu gem bez da ih pipnem

Jes, oni su teski, mada fora ti je da ih ranis cim se pojave i onda brze postanu vidljivi (mislim imas vece sanse da ih srusis)....

Jeste - Cursed Treasure je bas dobra igrica, ja sam lvl 35 i imam 11 brilliant, 3 excellent i 1 good (zadnji, prosto nece)...

Tako da cu sve da upgrade-ujem pa ce onda valjda biti lakse...

Ninje su stvarno zeznute... Cak i kada ti je tower na max i na high ground ne moze da ga sredi dok ne postane nevidljiv, a onda je otprilike kasno (tj - vise nije brilliant..)

Pa da. One male ninje su sporije i cesto ih izujem iz prve ako su kasniji wave-ovi ili bar postanu vidljivi na vreme da ih dokacim pre gema. Ali kada mi dodje ona prokletinja lvl 6. Proseta mi se bez problema i skoro da izadje dok ga ja uopste zakacim. Shvatio sam da cryptovi rade odlican posao protiv njih. Ako nabudzis freeze onda imas sanse da ga zaledis cim ga pipnes i onda je gotov. Plus ako ides na mana drain, onda poslednji upgrade daje sansu da ukine sve sposobnosti protivnika. Tako imas odlicne sanse da ga zaustavis, ali je opet potrebno dosta srece. Ako postane nevidljiv gotov si :D. Nekad ga saspem sa 3 meteora (ne mogu svih 5 jer je prebrz) i ostane ziv.

Igrao sam je do 4 u noc pre neki dan, gadna navlakusa...

stvarno extra igra:) kako popizdim mic po mic i odose gemovi :zgran:

jedina mana je sto se npr.jedni "patuljci" vracaju sa gemom a moje kule ubijaju ove sto tek ulaze :(

Poslednja izmena:
:smoke:

Prilozi

• 15x Brilliant.jpg
    15x Brilliant.jpg
    623.7 KB · Pregleda: 157
Robot unicorn attack. :-D
Ne mogu sa mobilnog da ostavim link.

---
Ttalk

jel u Cursed Treasure zadnji nivo bug ili sta?
meni su odneli sve kristale i na kraju su setali kroz skroviste ali sam presao :S

Nikad mi nisu uzeli sve gemove u poslednjem nivou, ali mislim da je do tebe bag. Sad cu da ih pustim da proverim

EDIT: Da, do tebe je. Normalno mi je pisalo "defeat" kada je izasao poslednji

Poslednja izmena:
ma sve su odneli.kad je ponestalo gemova samo su prolazili kroz skloniste :) inace ne bi ni presao taj novo :)

Vrh Dno