Enrico Adams
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.05.2005
- Poena
- 319
Elem trazi se najvise gaming perfomansi za do 100.000 din, a kupuje su kuciste (i sve u njemu) + monitor 24". Igrace se najvise Skyrim, Diablo3, Witcher2, WoW i sve budece sto izadje tog tipa
Overclock nije prioritet posto nisam siguran da li ce drugar hteti da se bavi time.
Ovo je neki moj okviran predlog
Procesor: AMD FX-8120 -da li moze nesto jeftinije od ovoga a da isprati moderne graficke? Kapiram da je za ovu upotrebu procesor tu samo da isprati grafiku, posto ce pored gaminga najzahtevnija operacija biti neki 1080p film i youtube
Ploca: Ovde stvarno nemam pojma, gledao bih da bude sto jeftinije a da bude neki normalan paket. Dakle ne treba SLI/Crossfire ili bilo koje druge zezalice, ali je bitno da radi stabilno i da podrzi sve komponente
Memorija: 2 x 8GB 1600 MHZ Kingston
Graficka kartica: Sta moze najjace da se uklopi
DVD-RW: neki najjeftiniji
Kuciste: Xigmatek Asgard - da li ima nesto jeftinije a da nije bas tezak kinez?
Napajanje: Seasonic 520 ili 620w
Hard disk: nije pretereno bitno, 750GB WD 7200 obrtaja bi bio sasvim dovoljan. Ako moze nesto jeftinije moze i to.
Monitor: Ovde sam totalno van tokova, pada mi na pamet Benq 24" GL2450. Da li ima neki bolji best-buy kada su 24" u pitanju?
Ovo je neki moj okviran predlog
Procesor: AMD FX-8120 -da li moze nesto jeftinije od ovoga a da isprati moderne graficke? Kapiram da je za ovu upotrebu procesor tu samo da isprati grafiku, posto ce pored gaminga najzahtevnija operacija biti neki 1080p film i youtube
Ploca: Ovde stvarno nemam pojma, gledao bih da bude sto jeftinije a da bude neki normalan paket. Dakle ne treba SLI/Crossfire ili bilo koje druge zezalice, ali je bitno da radi stabilno i da podrzi sve komponente
Memorija: 2 x 8GB 1600 MHZ Kingston
Graficka kartica: Sta moze najjace da se uklopi
DVD-RW: neki najjeftiniji
Kuciste: Xigmatek Asgard - da li ima nesto jeftinije a da nije bas tezak kinez?
Napajanje: Seasonic 520 ili 620w
Hard disk: nije pretereno bitno, 750GB WD 7200 obrtaja bi bio sasvim dovoljan. Ako moze nesto jeftinije moze i to.
Monitor: Ovde sam totalno van tokova, pada mi na pamet Benq 24" GL2450. Da li ima neki bolji best-buy kada su 24" u pitanju?