Šta je novo?

"Najveci disk na svetu"

Suvi

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
619
Skoro mi se desilo. Donese mi neki covek komp koji je imao probleme sa virusima.
Tragajuci za virusima primetim ovo...slika

Da li neko zna sta se ovde desilo i sta je moglo da izazove ovaku dug niz podfoldera. I zasto je za win to veliko 1.21TB?

Prilozi

• Najveci disk na svetu.jpg
    Najveci disk na svetu.jpg
    115.2 KB · Pregleda: 341
A od koliko Gb je HDD :D Nemoguce da bude toliko, svaka cast na screeshotu :)

Ako se dobro sećam (a tome ima 2-3 godine), upravo ova verzija RadLight-a je automatski ubijala AdAware (Lavasoft), i imala je neko đubre koje je u IE browser dodavalo side bar (levo?), neki BuyNow, ili tako nešto.
A to što ga Win vidi u terabajtima, to već nisam sreo.

Poslednja izmena:
Desilo mi se ovo jednom,valjda je bilo posledica virusa,ali je bilo jako bezveze otvarati po 10 foldera sa istim imenom dok dodjes do sadrzaja!Steta sto se nisam setio da pogledam tada u properties,verovatno bih i ja dobio najveci HDD na svetu! :D
Pozdrav ,)

Dorry je napisao(la):
A od koliko Gb je HDD :D Nemoguce da bude toliko, svaka cast na screeshotu :)

HD je bio 40GB. Ne mogu da se setim da li sam mogao da otvaram podfoldere dalje. Naravno, nije moglo da se obrise na nijedan od meni poznatih nacina. Pokusao sam da iz task menadzera iskljucim explorer pa wc da izbisem. To nije islo. Iz prompta, (prilikom reinstalacije win-a) posle cd skin editor, cd skin editor, cd skin editor.... win odbije da promeni folder, ali vidi se da postoji jos jedan podfolder. Da ne davim, bilo je na kraju Format C:

Sve sto je trebalo je da preimenujes svaki od foldera u jedan karakter i onda da obrises....

Desilo se nesto slicno i meni jednom ... Windows poludeo, takodje prijavljivao nenormalne vrednosti za foldere a cak i za particije ... Mislim da je uzrok problema bio virus.

I ja sam primetio par puta "beskonacan" niz podfoldera.Sta ih "napravi" tolike
nikada nisam ustanovio....
Sto se velicine tice to je tek sou.... Svasta Win "vidi".

Ne "pravi" ih nista, nego je pukla FAT tabela i pokazivac pokazuje na samog sebe...

A meni se desilo da za floppy posle formatiranja pokazuje kapacitet 80GB. Hehe

Delija je napisao(la):
Ne "pravi" ih nista, nego je pukla FAT tabela i pokazivac pokazuje na samog sebe...

Efekat: Ogledalo! ;)

Imao sam kod mene u servisu slican problem sa nekim kompom. Virus je definitivno u pitanju. Secam se da sam negde procitao o jednom takvom, a ima ga i na mobilnim telefonima koji koriste Symbian. Jednostavno zaglupi Windows i FAT tabelu i dobijete jos malo pa beskonacan niz foldera, o velicini da ne pricam... Sta da ti kazem-format je jedini lek... Ili :crash: mada to ne preporucujem...

Jel' format uopste pomaze kod takvih stvari? Ili je potrebno ubiti particiju?

Delija je napisao(la):
Jel' format uopste pomaze kod takvih stvari? Ili je potrebno ubiti particiju?

Uradio sam full reinstalal. Tako da ne znam. Mislim da bi i format resio problem.

Vrh Dno