Šta je novo?

Najtiši HDD

Učlanjen(a)
10.12.2016
Poena
205
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
Matična ploča
Msi Tomahawk B450
RAM
4X8 GB Corsair Vengeance
GPU
RX 9070 16GB Asus Prime OC
Storage
256GB M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
Zvuk
Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
PSU
Corsair RM850X White
Kućište
NZXT Source 530
Monitor
LG 34GN850
Miš & tastatura
Logitech MX Keys S + MX Master 3S
Laptop
MacBook Air M2
Mobilni telefon
Xiaomi 14 White - 512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Imam WD Red 2tb koji je bio relativno tih, koristio mi je kao skladišna memorija pored SSD-a. Nakon ni pune godine je riknuo i sada reklamiram, pa me interesuju neke preporuke koji je tih i solidne brzine, jer ne bih opet ovaj pa da se ponovi, a i problem je bekapovati terabajt ipo podataka cesto... Koristio sam i Blue varijantu koja mi je pomerala komp sa bukom i vibracijom. Razmisljao sam o nekoj Seagate varijanti pa me interesuju vaše preporuke. Inace sam kod Digital triggera sa KP, tako da verujem da može čovek da nabavi šta god :D

Malo šale, najtisi hdd je onaj ugasen ili neotpakovan...

To sto se "taj" tvoj red pokvario ne znaci i da ce crknuti naredni a isti...
Segate neke jesu nesto tise od nekih drugih modela raznih proizvodjaca ali znaj da oduvek vazi prica da su i skloniji crkavanju od WD i opet nije pravilo jer i jedni i drugi imaju modele ili serije nekog modela koji su bili veoma skloni crkavanju dok neki drugi traju i traju...

Koji konkretan model od 2TB je mozda "tisi" neka jave ovi sto ih trenutno imaju.

Ja imam filmove i igre na FireCuda SSHD 1TB 2.5" modelu.
To mi je prvi sshd i stvarno je brži od običnog hdd i potpuno je tih.

Poslednja izmena:
WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 (1863 GB) i WDC WD10EZEX-08WN4A0 (931 GB) kod mene su praktično nečujni i dovoljo brzi za data storage.

Ili SSD ili samsung spinpoint :D.

Elem salu na stranu, lutrija ti je sa bilo kojim hwom. Crkao mi 850evo u garanciji dok ovaj ssmg 830 pegla 5tu godinu bez problema

Vrh Dno