Šta je novo?

Najsasavije,najsmesnije teme&odgovori...

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Moze li jedan konkurs za najsasaviju temu godine...premda predlazem i da se to radi mesecno.Naime,svima je poznato da se svasta pise na forumu i da je ponekad itekako zanimljivo&smesno...
-ne zelim da iko bude uvredjen,da se razumemo odmah-

Za ovaj mesec glasam za temu u Malim oglasima:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46406

Originalna tema editovana, vidi post br. 7...
Osim toga, da naglasim da je sve ovo malo nezgodno jer je "prozivanje" ovakvih tema na ivici da bude shvaceno kao podsmevanje ili izrugivanje, sto svakako nije dobro ! Ovde konkretno mislim da su pomalo sasavi odgovori koji su sledili a ne to sto je autor samo pogresio sobu...

Ideja je super, :happy: slatko cemo se nasmejati...ovaj prvi predlog je "krvav" :mrgreen:

Sta da kazem sem jednog LOL!

apolon je napisao(la):
Ideja je super, :happy: slatko cemo se nasmejati...ovaj prvi predlog je "krvav" :mrgreen:

Mozda niste primetili,ali...posle moja uzastopna dva odgovora,posle kojih sam postavio ovu temu, pojavise se "cudni" novi odgovori u temi u Malim oglasima... :happy:
OK,ne mogu vise da izdrzim:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eh,malo je edit-ovana tema pa se sve menja...Ipak,uspeo sam da capture-ujem ono sto je bilo u originalu:

Problem sa ovim predlogom je sto su one teme koje imaju sansu da pobede na ovakvom takmicenju istovremeno i teme koje verovatno treba ili da se edituju ili da se brisu.
Posto cu doticni topic kompletno da sredim i premestim, dodao sam jos i kompletan .mht , nek stoji barem dok se ne vidi sta sa ovim celim topic-om i predlogom, ako lepo padne u zaborav obrisacemo i to...

Svakako da je Drapin u pravu ali ako moze da se prihvati ovakvo takmicenje obavestite nas(za moderatore) ovde...

Napominjem da je ova tema koju sam ja naveo bila specificna po sadrzaju,ali i da ima veoma interesantnih odgovora u drugim temama.
Takodje,sto se tice teme u Malim oglasima...najsasaviji su bili odgovori a ne sam autor cele price.

Kao sto su i mnogi moderatori naveli,forum sluzi da se mnogo vise nauci ali i da se nasalimo ponekad...A nista se ovde nece izmisljati vec samo navoditi linkovi o temama koje su vec vidne na forumu ali ne mozemo svi da procesljamo svaku temu.Zato sam i predlozio da ih skupimo na jednom mestu

Vec imam predlog br. 2 ali cekam odgovor da li smem da ga postavim(strpite se,uskoro ga kacim O:) )
Stvarno,ne zelim da se iko vredja ali sve je ovo sala,zar ne?

EDIT:
Takodje predlazem da niko ne pominje imena ovde...npr.: Zika je ispao najludji...itd.
Znaci,samo da se navedu linkovi&komentari i na kraju meseca otvori poll sa svim predlozima gde ce ljudi moci da glasaju
Pozdrav! :wave;

evo ja sam upravo crko od cmexa :)

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46307

Najnoviji nacin da uz pomoc zvucnih,a mozda i dimnih signala uspostavite dobru vezu preko GPRS-a,mozete pogledati ovde(predlog br. 3):

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46357&start=30

evo ga kralj UP-ovanja oglasa
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46101

drago mi je da vas zabavljam i da sam izabran medju prvima ... a ja se slazem sa Ji 4Tze da je najjace
Ukljuci ga na "Disabled" i ostavi tako.
. e sada bila bi fora kada bi se delile neke nagrade za to ... ipak nije ni to lako ... totalno podrzavam ovo ...
poz :)

jox je napisao(la):
evo ga kralj UP-ovanja oglasa
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46101

Odusevio sam se kad sam video
Svaka ti cast

Rekli smo da nema prozivanja,tolerancija ljudi!

Predlog br.3 se konkretno i bukvalno odnosi na povezivanje GPRS-Mobtel pomocu "zvucnih signala" a ne na celu temu.

E ovaj predlog za UP...I dalje se cerekam.A znao sam i da ovoliko smejanje nije dobro ali nesto :D mi nije dalo mira.

izgleda sam pogresio nisam ja bio nominovan ... ali sam tek malo pre izvalio da ipak jesam nominovan ... za prodaju 3410 ...

zendraqla je napisao(la):
izgleda sam pogresio nisam ja bio nominovan ... ali sam tek malo pre izvalio da ipak jesam nominovan ... za prodaju 3410 ...
Pazi da ne budes nominovan za zuti karton zbog strogo zabranjenog UP-ovanja oglasa, pa makar to bilo i "obnavljanje" :beat:

Crni, ajd nemoj u ovom threadu da delish packe ljudima. To si mogao da mu kazesh u njegovom threadu ili na PM, a ovo treba da bude thread u kom ce se neko nasmejati.

Gde je bre onaj oglas gde tip trazi burad koja se stavljaju ispod splavova... bio je pre neki dan!?

Xaxaxa...Kad sam video predlog za UP! pomislio sam da se odnosi na ovo(a to sam video pre par dana):

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46546

...tako da nisam ni gledao ostavljeni link ovde koji mi i nije tako zanimljiv.Naime,u linku koji ja navodim jedan moderator je najpre zakljucao drugom moderatoru thread zbog up-ovanja a ovaj potom ponovo otvorio isti i dodao jos par informacija...Da bi ponovo neko(verovatno od njih dvojice) zatvorio thread...
Eh,kad bi ja mogao da otvaram i zatvaram :mrgreen:
.... :D Smejete se,zar ne?
Ovo je predlog br. 6 za ovaj mesec

Crni je napisao(la):
...Pazi da ne budes nominovan za zuti karton zbog strogo zabranjenog UP-ovanja oglasa, pa makar to bilo i "obnavljanje" :beat:

A sta radi Nedjo, a uz to je i moderator ? I to pride zakljuca topic, pa ga up-uje svaki dan.
(dodatak: da ne pricam o cenama koje trazi...:beat:)

jox je napisao(la):
Crni, ajd nemoj u ovom threadu da delish packe ljudima. To si mogao da mu kazesh u njegovom threadu ili na PM, a ovo treba da bude thread u kom ce se neko nasmejati.
Vide li ti onaj smajli? :beat:

Marti Misterija je napisao(la):
zloupotreba sluzbenog polozaja"
To je da mu ljudi ne zagade oglas :mrgreen:

Ajde, dosta je bilo, ne spamujmo ljudima po tredu.

ovo se pretvara u svadju a ne u neku komicnu temu ... ajde ljudi opustite se ...

dobar je i "ukljucivanja disable opcije"
i "the obnavljane" definitivno oba za oskara :D
ja ne mogu da se odlucim, glasam za oba :mrgreen:

ma daj bre ... gde nalazite ove sajtove ? ne mogu da verujem ... sta jel trazite po ceo dan ili slucajno naletite ? sad znam kako vama nije dosadno na netu po ceo dan . ja se smorim u roku od 5min . da mogu da nadjem nesto tako bilo bi mi zabavno, ali ja nisam te srece ili ne obracam dovoljno paznje .

Zato Zendragla i postoji ova tema ;)

npetar je napisao(la):
Zato Zendragla i postoji ova tema
pa recite mi gde imam tako nesto da nadjem ? i npetre u mom nick-u ne pise zendragla nego Q umesto tvog G ...
pozdrav ZENDRA >>> :)

Nazad
Vrh Dno