boggyman je napisao(la):pa R310
PJ je napisao(la):To je onaj ogrmoni erikson sa velikom trouglastom antenom. Teziste je namesteno tako da kada pada uvek ide na tu antenu. Telefon jeste totalni G-shock, ali steta sto ne isporucuju crnca/kineza uz njega da ti ga nosi....
![]()
Avijon je napisao(la):a zasto je uzasan za poruke?
zmajns je napisao(la):Losa tastatura, suvise jako moras da pritiskas tastere
dejaNS je napisao(la):Mora da si pomesao sa R320s. R310s ima upravo jednu od najboljih tastatura za kucanje poruka!!!
zmajns je napisao(la):Da li si ti nekada imao Nokiu, i to ne daj boze 3210 ? NEma ni jednog ericssona sa dobrom tastaturom, cak ni ovaj t39 sto ga sad imam
drjackyll je napisao(la):Probaj R520 pa onda pricaj! Jesi ti probao bas sve Ericsson telefone pa tako tvrdis?![]()
Aponen je napisao(la):Da li jedan od gore pomenutih telefona (Erikson) ima i radio stanicu?
Secam se da sam pre par godina kod drugara video neki takav Erikson, namenjen za gradjevinarstvo, koji je imao i radio stanicu dometa do 30km.
Kada kazem namenjen za gradjevinarstvo mislim na to da su ga napravili da sluzi gradjevinarima!
zmajns je napisao(la):
PJ je napisao(la):Ovo 68i je ako se ne varam T68 sa novim softwareom? T68 sam pre nekoliko dana prvi put video i po navici prvo sam usao u new message da "testiram" tastaturu. Vratio sam ga vlasniku suzdrzavajuci se komentara, jer bih jedino mogao da kazem: djubre
Ne znam kakav je u duzem radu, ali je u ruci kao igracka i jednostavno.....zadrzavam moju NokiuA, da, da ne pomisli neko da sam Nokiaman smatram da je Z5 jedan od najboljih telefona samo ga je pregazilo vreme (prvenstveno sto se software tice; shit tastatura, takodje), pa sam se preorjentisao na Nokiu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari