Šta je novo?

Najrobustniji telefon?

pa R310

cemu ovo?

r310 naravno

3-4 puta u zid, bezbroj puta na pod (beton), u moru po par sati i tako to... :D :D :D

To je onaj ogrmoni erikson sa velikom trouglastom antenom. Teziste je namesteno tako da kada pada uvek ide na tu antenu. Telefon jeste totalni G-shock, ali steta sto ne isporucuju crnca/kineza uz njega da ti ga nosi....
;)

PJ je napisao(la):
To je onaj ogrmoni erikson sa velikom trouglastom antenom. Teziste je namesteno tako da kada pada uvek ide na tu antenu. Telefon jeste totalni G-shock, ali steta sto ne isporucuju crnca/kineza uz njega da ti ga nosi....
;)

Telefon ima 180g, ako ne patis od mali telefona, i ako ti sluzi sam za pricu, vise nego odlican... Za poruke ocaj, ali zato baterija radi ko besna

a zasto je uzasan za poruke?

Avijon je napisao(la):
a zasto je uzasan za poruke?

Losa tastatura, suvise jako moras da pritiskas tastere

zmajns je napisao(la):
Losa tastatura, suvise jako moras da pritiskas tastere

Mora da si pomesao sa R320s. R310s ima upravo jednu od najboljih tastatura za kucanje poruka!!!

dejaNS je napisao(la):
Mora da si pomesao sa R320s. R310s ima upravo jednu od najboljih tastatura za kucanje poruka!!!

Da li si ti nekada imao Nokiu, i to ne daj boze 3210 ? NEma ni jednog ericssona sa dobrom tastaturom, cak ni ovaj t39 sto ga sad imam

Zavisi kako definises "patiti od malih telefona". Navikao sam da telefon nosim u dzepu od kosulje ili pantalona tako mi R310 automatski otpada.....ustvai mozda stane u neke urbanke ili ako nabavim kosulju kao sto je furao Mike Jagger pre 15-20 godina....tj. svi su ih nosili tada:) Od dzepova sasijes jos dve kosulje:)

BTW koristim treutno 3310 (sa LiIon baterijom zbog mase:)) i 8310 i Nokia kao da ne pravi telefon nizasta drugo osim za SMS:D
Kada vidis 8310 pomislis da neces moci da stisnes taster koliko su sitni, ali su stvarno odlicni i recimo da ako kucam dok vozim, naravno NE gledam telefon uglavnom ne bude gresaka, a na 3310 bude pneka jer mi zeza taster 7 (p,q,r,s), pa se desi da ga ne odradi uvek kako treba...

zmajns je napisao(la):
Da li si ti nekada imao Nokiu, i to ne daj boze 3210 ? NEma ni jednog ericssona sa dobrom tastaturom, cak ni ovaj t39 sto ga sad imam

Probaj R520 pa onda pricaj! Jesi ti probao bas sve Ericsson telefone pa tako tvrdis?:p

drjackyll je napisao(la):
Probaj R520 pa onda pricaj! Jesi ti probao bas sve Ericsson telefone pa tako tvrdis?:p

Jesam

Da li jedan od gore pomenutih telefona (Erikson) ima i radio stanicu?
Secam se da sam pre par godina kod drugara video neki takav Erikson, namenjen za gradjevinarstvo, koji je imao i radio stanicu dometa do 30km.
Kada kazem namenjen za gradjevinarstvo mislim na to da su ga napravili da sluzi gradjevinarima!

Aponen je napisao(la):
Da li jedan od gore pomenutih telefona (Erikson) ima i radio stanicu?
Secam se da sam pre par godina kod drugara video neki takav Erikson, namenjen za gradjevinarstvo, koji je imao i radio stanicu dometa do 30km.
Kada kazem namenjen za gradjevinarstvo mislim na to da su ga napravili da sluzi gradjevinarima!

r250s

Ovo 68i je ako se ne varam T68 sa novim softwareom? T68 sam pre nekoliko dana prvi put video i po navici prvo sam usao u new message da "testiram" tastaturu. Vratio sam ga vlasniku suzdrzavajuci se komentara, jer bih jedino mogao da kazem: djubre:(

Ne znam kakav je u duzem radu, ali je u ruci kao igracka i jednostavno.....zadrzavam moju Nokiu;) A, da, da ne pomisli neko da sam Nokiaman smatram da je Z5 jedan od najboljih telefona samo ga je pregazilo vreme (prvenstveno sto se software tice; shit tastatura, takodje), pa sam se preorjentisao na Nokiu

NOkia 3210, najbolja tastatura, Ericsson t39, do sada najkompletniji telefon, steta sto 6510 Nokia nema Bluetooth

PJ je napisao(la):
Ovo 68i je ako se ne varam T68 sa novim softwareom? T68 sam pre nekoliko dana prvi put video i po navici prvo sam usao u new message da "testiram" tastaturu. Vratio sam ga vlasniku suzdrzavajuci se komentara, jer bih jedino mogao da kazem: djubre:(

Ne znam kakav je u duzem radu, ali je u ruci kao igracka i jednostavno.....zadrzavam moju Nokiu;) A, da, da ne pomisli neko da sam Nokiaman smatram da je Z5 jedan od najboljih telefona samo ga je pregazilo vreme (prvenstveno sto se software tice; shit tastatura, takodje), pa sam se preorjentisao na Nokiu

Istina je da 68 nije bas najpogodniji za pisanje sms-a ali novi softver koji podrzava mms je fenomenalan. Kada sam prisustvovao demonstraciji, pokazali su nam kako radi i zaista sam odusevljen. Sto se sms-a tice r520 je zaista odlican, ali ja ipak zadrzavam svoju 68-icu;) , MLOGO je volim!:D Nijedan trenutni telefon ne moze da mu pridje ni blizu...

Vrh Dno