Cira84
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2022
- Poena
- 65
Orange Flex poljski, ako jos uvek funkcionise promo kodTreba mi internet eSIM za Maltu, sta da kupim? Nesto sto moze online vec odavde da se kupi, pre odlaska na destinaciju.
Orange Flex poljski, ako jos uvek funkcionise promo kodTreba mi internet eSIM za Maltu, sta da kupim? Nesto sto moze online vec odavde da se kupi, pre odlaska na destinaciju.
I dalje ima promo 2 meseca 1Tb, ali trazi ID dokument za registraciju...?Orange Flex poljski, ako jos uvek funkcionise promo kod
Pokušaj sa Pasošem, trebalo bi da prihvatiI dalje ima promo 2 meseca 1Tb, ali trazi ID dokument za registraciju...?
Nadam se da ti je jasno da je taj tb u Poljskoj samo?I dalje ima promo 2 meseca 1Tb, ali trazi ID dokument za registraciju...?
Da, ne sme drugi provajder da koristi T-Mobile mrežu pošto onda ne važi akcija, vidi na primer Visible takođe (oni nude neograniceno za $25 mesečno)… Ima takođe i US Mobile koji isto ima povoljne cene i kod njih možeš da biraš između tri glavna provajdera (ne znam da li može da se koristi onda za ovu T-Mobile akciju)Je l za ovo moze da se kupi neki pripejd kod konkurencije pa da se prijavi?
Ne mogu da pronadjem da editujem ponovo, pa cu se nadovezati:Zahvalan svima koji su delili svoje iskustvo sa internetom, pa da doprinesem:
Uzeli net2go od Telemacha za Vrahos, Kanali (ovde smo smesteni), Mitikas, Prevezu, Lefkadu.
Za sada smo jako zadovoljni, bez problema sam podesio esim (pixel 7) i supruga se kaci standardno bez problema. Sve vreme na svim plazama nam je brzina 100+mbps.
Cak i kada sam u smestaju, koristim ovaj, jer mi je brzi.
Evo sa Vrahos plaze, kod stenovitog dela (levo) https://www.speedtest.net/my-result/a/10359847437
Edit: LTE sve vreme. Nisam video da je prebacio na bilo sta drugo
Kupio sad da imam dok prolazim kroz EU do Italije + kasnije do Holandije. Radi super u Hrvatskoj, nakačio sam se na HT HR 5G, a Telemach hoće samo 4G. Samo ne treba skenirati kod u Srbiji, nego kad se uđe u EU jer se može desiti da se kartica deaktivira…Da li neko ima iskustva sa 300gb u EU za 30$ ?
Posto nije niko odgovorio konkretno za Holafly. Na kraju nisam njega uzeo jer nije htela da mi prodje kartica za kupovinu a i citajuci dosta komentara o Holafly izgleda da se nije bas najbolje pokazao. Uzeo sam Orange Flex Poljski preko njihove aplikacije (E-SIM), i odlicno je radio za Francusku i imao je najbolju ponudu.Ima li nekog da je koristio Holafly u Francuskoj u Nici i da mu je radio dobro?
ho jos bolji samo treba licna kartaWindtre u Italiji, 100gb za 10e mesec dana, ako nekome zatreba
Za Hrvatsku ti je mozda bolji telekom hr esim. 10 dana neograniceno . Ima akcija do kraja septembra , pa se za 10 eur dobiju 2 esim broja.Je l' neko možda koristio ovo za Hrvatsku?
Buy eSIM for traveling Croatia - Get unlimited internet | Net2Go
Choose and enjoy unlimited data plan with NET2GO eSIM in Croatia: 10 days for 9,95€, or 20 days of internet for 18,95€. Easy installation, instant eSIM delivery.net2go.eu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari