Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Ponuda na engleskom...

Nova mobile Gr.

150GB, 30 dana za 13,30€.

Ovo me buni:
  • To activate the bundle via SMS, send SUM24 with free SMS to 1264.
  • Balance of 0,01€ or greater is required.
Ako ovo prvo znaci da moze da se posalje sms za aktivaciju free onda je ok.
Sta ovo drugo znaci, odakle mi balance ako kupujem samo 150GB ... jel to onda znaci da ne mogu da aktiviram dok ne dokupim dodatno neki "balance"?

Neko ko je aktivirao ako moze da pojasni, hvala.
EDIT:
Nebitno nema esim porucuje se fizicka sim kartica i aktivira online.

Poslednja izmena:
Evo me u Fr na okimpijadi gde koristim MTS 6gb rominga koji ce me zakrpiti do 01.08. Cenim. Da li ima neka jeftinija opcija na 10 dana? Jedino sto sam video je turist sim u oranzu za 40€.

Evo me u Fr na okimpijadi gde koristim MTS 6gb rominga koji ce me zakrpiti do 01.08. Cenim. Da li ima neka jeftinija opcija na 10 dana? Jedino sto sam video je turist sim u oranzu za 40€.
Orange 10e kartica, u svakom tabacu 25e 275gb mesec dana, imaš inza 16e 100gb i pozive

Ja gledao onu "simica internet". To mi je delovalo interesantno, za 10e 30gb valda. Validnost zavisi od visine dopune.

Neki predlog za Lefkadu

Ovo me buni:
  • To activate the bundle via SMS, send SUM24 with free SMS to 1264.
  • Balance of 0,01€ or greater is required.
Ako ovo prvo znaci da moze da se posalje sms za aktivaciju free onda je ok.
Sta ovo drugo znaci, odakle mi balance ako kupujem samo 150GB ... jel to onda znaci da ne mogu da aktiviram dok ne dokupim dodatno neki "balance"?

Neko ko je aktivirao ako moze da pojasni, hvala.
EDIT:
Nebitno nema esim porucuje se fizicka sim kartica i aktivira online.
Tamo gde kupis karticu, tamo kupis i dopunu i tamo ti to i aktiviraju...
Kupis karticu, na njoj imas nesto krede, Uplatis kredit tj. doplatis do npr. 14€ i aktiviras paket og 150GB...

Ima li mozda na EKO pumpi da se kupi kartica, ne verujem da u Nea Michaniona ima bilo sta da se kupi

Kakva su iskustva sa Globaltelom ove godine u Turskoj? Antalija-Alanja

@Apple
Bio sam prošle godine i ove ću u septembru. U suštini ti okej rade sva tri provajdera. Posebno u Lefaksu, Nidriju ili Vasilikiju. Po plažama je signal lošiji (normalno) ali ima i izuzetaka. Iznad Porto Katsiki plaže nalazi se bazna stanica Vodafone i šljaka top.

Koristio Orange Flex za 1 PLN u Nemačkoj skroz okej. Kači se na Vodafone i O2, ali mi ne da da se povežem na Telekom.

@ricky011 evo Google prevodilac je automatski preveo stranicu sa francuskog na engleski.
Jel treba i da ti prevedem sa engleskog na srpski? 😉
Ne prihvata nase kartice ovaj dodatak kad hoces da dodas, iako je za onu obicnu karticu kad se inicajlo uzimala za onih tipa 5e sve proslo. Kako uplacujes ovu doplatu, meni ne prolazi kao zemlja porekla kartice i nece dalje…

Ne prihvata nase kartice ovaj dodatak kad hoces da dodas, iako je za onu obicnu karticu kad se inicajlo uzimala za onih tipa 5e sve proslo. Kako uplacujes ovu doplatu, meni ne prolazi kao zemlja porekla kartice i nece dalje…
Tabac fizička kupovina dopune. Inače imam SLO Visa karticu, paket ističe tek 21.08 pokušaću tada prvo sa našom Visa pa sa SLO pa tek onda sa njihovom da ti prenesem dal je zemlja porekla problem.

Tabac fizička kupovina dopune. Inače imam SLO Visa karticu, paket ističe tek 21.08 pokušaću tada prvo sa našom Visa pa sa SLO pa tek onda sa njihovom da ti prenesem dal je zemlja porekla problem.
Izbaci da je bas kartica problem i gresku bas ispise da je kartica iz zemlje koja nije podrzana. Znaci dzabe sam uzimao onu osnovnu…

Ja vec drugu godinu ne uspevam da dopunim ovaj cosmote/whatsup iz srbije karticom/paypalom... Jel to uopste moze? Prosle godine sam isao na Kritu u poslovnicu, ove godine ne verujem da cu stici da ujurim poslovnicu, niti znam da li je imaju u Lefkasu...

Ja vec drugu godinu ne uspevam da dopunim ovaj cosmote/whatsup iz srbije karticom/paypalom... Jel to uopste moze?
Može karticom sigurno (ne znam za PP), ja dopunio bratu pre 20-ak dana pre nego što je krenuo na more. Šta ti prikazuje u aplikaciji pa ne možeš da dopuniš, da pripomognemo ako možemo?! :)

EDIT: Imaš poslovnice Cosmote/Germanos na Lefkadi, evo linka (ukucaj samo Lefkas u pretrazi pa će ti izaći podaci): https://www.cosmote.gr/eshop/locateStores.jsp

potvrdjujem da moze, MasterCard MTS banke, dopunio 3 puta za mesec dana... PayPal ne moze, jer nasi accounti nisu iz EU...

Najbolji operater u Turskoj, treba mi kartica na 10dana? Cuo sam da je Vodafon najbolji.

Ja sam koristio u martu ove godine turkcell jer sam imao blizu njihovu poslovnicu pa kupio karticu. Pozitivno iskustvo.

Može karticom sigurno (ne znam za PP), ja dopunio bratu pre 20-ak dana pre nego što je krenuo na more. Šta ti prikazuje u aplikaciji pa ne možeš da dopuniš, da pripomognemo ako možemo?! :)

EDIT: Imaš poslovnice Cosmote/Germanos na Lefkadi, evo linka (ukucaj samo Lefkas u pretrazi pa će ti izaći podaci): https://www.cosmote.gr/eshop/locateStores.jsp
Ukucam podatke sa kartice i onda u nedogled vrti krug onaj na slwdecem ekranu i nista se ne desava... Master yettel bank. Probao sad opet - nista

Poslednja izmena:
Turi browser u inkognito mod ili probaj drugi pretrazivac.

Probao sam preko aplikacije, sada preko browsera nece ni da otvori stranicu za placanje... Bas cudno

Ja vec tri godine online bez problema dopunjavam cosmote preko aplikacije...

Yettel master card nesto nece. Intezina viza prolazi... Cudno

Jel si placao nesto ka inostranstvu tom yettel master card do sada?

Ona mi je primarna za sva placanja online, prvi put da imam problem.

Vodafone olimpska regija, ne valja. 4g mreža jedna 1mbit dload, na 5g, ako nema gužve radi odlično.
Ipak Cosmote sledeće godine.
Kod mene isto Vodafon lose radio. Dao drugaru karticu i njemu lose radi i on kupio Cosmote. Isto radi loše.

Nazad
Vrh Dno