Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Jel ima zainteresovanih za hrvatske kartice? Mislio sam otici,kao i pre koju godinu,pa nakupovati sta kome treba. Mislio sam i sebi uzeti nesto iako mi ne trba. Sad sam blizu granice ali nisam poneo pasos. Verovatno bi isao za jedno desetak dana.. Kome sam doneo prosli put,zna da je ne uzimam nista. Placate paket koji izaberete,u cent.

Sad bese pravilo u EU da moras da das LK/Pasos pri kupovini kartica?

Sad bese pravilo u EU da moras da das LK/Pasos pri kupovini kartica?
Može i to, da ih registruješ posle kupovine u roku od 15 dana da se ne bi "ugasila" (Francuska) ili da izvršiš registraciju da bi "proradila" (Austrija i Slovenija) u Hrvatskoj isti sistem kao kod nas.
To je moje iskustvo gde sam kupovao kartice.

Evo ja kupio whatsap. U pitanju je fizička sim kartica koja se kupije u poslovnicama Cosmote. Imaš da biraš razne dodatke, ja sam izabrao 7 dana flat internet za 6.5 evra, mada sam platio 8 evra, valjda taj 1.5 rvra košta sam sim.
Ukratko ako tražiš najpovoljniju opciju za 7 dana u Grčkoj ovo je najbolje. Ne znam da li imaju esim
8e je minimum koji možeš da uplati u Germanosu. Kada aktivira 7 dana flat, ostane ti oko 1e kredita. Kada se registruje na whatsup aplikaciju, dobiješ 500mb još nedelju dana. Dakle, sačekaš da ti paket bude pri kraju, pa se onda registruješ.
Postoji i opcija da sebi i trojici prijatelja koji su na whatsupu (pretražuju se WhatsApp kontakti) dodaš još 500mb za 2 dana, ali nisam testirao ovaj poklon, jer nemam trojicu poznanika sa whatsup brojevima.

Vidis nisam znao da moze u Germanosu da se uplati manji iznos. Samo treba znati u kojim ih sve mestima ima... Do sad sam upalcivao online i uvek mi ostane nesto para koje posle propadnu...

Pogrešio sam za registrovanje u aplikaciji. Dobija se 5GB, ne 500MB. Kroz aplikaciju ne mogu da se biraju sume za dopunu, koliko sam skontao, nego samo oni njihovi planovi. Germanos je zbog toga bolja opcija. Može bilo koja suma od 8e pa naviše.
Ko ide na Halkidiki, Cosmos mu je bukvalno usputna stanica. Radnici ljubazni u Germanos, sve se brzo završava.

Pogrešio sam za registrovanje u aplikaciji. Dobija se 5GB, ne 500MB. Kroz aplikaciju ne mogu da se biraju sume za dopunu, koliko sam skontao, nego samo oni njihovi planovi. Germanos je zbog toga bolja opcija. Može bilo koja suma od 8e pa naviše.
Ko ide na Halkidiki, Cosmos mu je bukvalno usputna stanica. Radnici ljubazni u Germanos, sve se brzo završava.
Hvala na savetu nisam znao za ovih 5gb.
Inače ja sam kupio i dopunio u poslovnici Cosmote-a, a ne germanos

negativno iskustvo sa vodafone u grckoj..

kupio sam esim jos u srbiji.
imam samsung a52 i u njemu esim.me karticu i aplikaciju preko koje mogu da koristim esim.

bez problema sam koristio esim telekom.me crnogorsku karticu i globaltel esim, ali ovu vodafon nisam uspeo da dodam kao esim.

obratio sam se podrsci jos dok sam bio u srbiji, rekli su da ne moze da se downloaduje esim profil iz inostranstva vec samo iz grcke..
bilo mi je cudno ali ok, pokusacu.

kada sam dosao u grcku, nakacio sam se na lokalni wifi i pokusao da aktiviram esim, ali i dalje kad krene download esim profila telefon izbacuje gresku.

obratio sam se podrsci, bili su beskorosni. otisao sam u njihovu radnju, takodje nisu imali resenje.

ne mogu da aktiviram taj esim, nece da probaju da mi izdaju drugi esim, nece da mi daju fizicku sim karticu, nece da mi refundiraju pare.

dakle, em sto su najskuplji, em ne radi, jos je i podrska beskorisna.. zaobidjite ih u sirokom luku.

sva sreca, u smestaju imamo vodafone mifi uredjaj, iz kog sam izvadio sim karticu i ubacio u telefon, i tako koristim net.

Galaxy uređaji koji podržavaju eSIM karticu

Galaxy S24 / S24+ / S24 Ultra, Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra, Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra
Galaxy Z Fold5 / Z Flip5, Galaxy Z Fold4 / Flip4, Galaxy Z Fold3 / Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold
Galaxy Note20 / Note20 Ultra
Galaxy S23 FE, A54 (Samo Evropa, Severna Amerika, Koreja, Japan), A55 (Sve regije), A35 (Samo Evropa, Severna Amerika, Koreja), Xcover7 (Sve regije)
Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra, Galaxy Tab S9 FE / S9 FE+, Galaxy Tab Active5

• Like
Reagovanja: Zet
Zaboravio si da kažeš na kojoj mreži ti je bio Bonbon.
Pojma nemam, na automatici je bio fon.

Prosle godine sam imao problem na Skopelosu, na nekoj od gr mreza uopste nije bilo moguce telefonirati. Msm da mi je prelaskom na Vodafone proradilo telefoniranje ali uzmite sa rezervom, moguce je i da je Vodafon pravio problem. 2-3 dana mi nije padalo na pamet da menjam mrezu, mislio sam da je problem u bon bonu, pa sam telefonirao sa srpskog broja sve dok na nekoj plazi nisam ostao bez neta, promenio rucno mrezu i dobio telefoniranje.

Inace i ja sam u junu imao problem da dopunim kredit karticom iz Srb pa su mi uplatili iz Hr. Ovih dana cu ponovo probati, svakako ce mi trebati u avgustu.

Pojma nemam, na automatici je bio fon.

Prosle godine sam imao problem na Skopelosu, na nekoj od gr mreza uopste nije bilo moguce telefonirati. Msm da mi je prelaskom na Vodafone proradilo telefoniranje ali uzmite sa rezervom, moguce je i da je Vodafon pravio problem. 2-3 dana mi nije padalo na pamet da menjam mrezu, mislio sam da je problem u bon bonu, pa sam telefonirao sa srpskog broja sve dok na nekoj plazi nisam ostao bez neta, promenio rucno mrezu i dobio telefoniranje.

Inace i ja sam u junu imao problem da dopunim kredit karticom iz Srb pa su mi uplatili iz Hr. Ovih dana cu ponovo probati, svakako ce mi trebati u avgustu.
Pokušaj da uplatiš dopunu preko bon-bon portala. Nedavno nisam ni ja mogla da uplatim preko aplikacije, ali je na portalu prošlo bez problema.

Uvek to radim preko portala. Ovaj zadnji pokusaj je bio negde posle 10.juna. Vrv je bio neki glupi bag, iz Hr su uplatili bez problema. Najjace je sto sam nakon toga otisao u London bez kartice, reklo bi se dzabe uplata. Otkako su na S21 izbili problemi sa 2 kartice bon bon drzi u novcaniku i onda kada putujem nosim drugi telefon ... ovaj put sam izvadio samo bankarske kartice, kes stavio u dzep i bon ostade kod kuce.

Jel ima zainteresovanih za hrvatske kartice? Mislio sam otici,kao i pre koju godinu,pa nakupovati sta kome treba. Mislio sam i sebi uzeti nesto iako mi ne trba. Sad sam blizu granice ali nisam poneo pasos. Verovatno bi isao za jedno desetak dana.. Kome sam doneo prosli put,zna da je ne uzimam nista. Placate paket koji izaberete,u cent.
Lep gest, pozdravljam.

Na pumpama moze li da se uzme net2go fizicka kartica

Cosmote teško na pumpi, ali imaš na prvoj Eko pumpi posle Evzonija Vodafone kartice.

Nova mobile Gr.

150GB, 30 dana za 13,30€.

Ponuda na engleskom...

Nova mobile Gr.

150GB, 30 dana za 13,30€.

Drugar pre nekoliko dana kupovao tamo, ako sam ga dobro razumeo kartica za NET, 120GB i celoj EU vazi 90 dana i posle je valjda bacis (nema dopuna), cena okruglo 20e

Nazad
Vrh Dno