risa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 675
Isti mi je i na PC ali cu da proverim. Radilo je pre 10ak danaProveri da li imaš uključene ad blokere ili već nešto kao VPN ili što kontroliše koji sadržaj ti prikazuje na telefonu.
Isti mi je i na PC ali cu da proverim. Radilo je pre 10ak danaProveri da li imaš uključene ad blokere ili već nešto kao VPN ili što kontroliše koji sadržaj ti prikazuje na telefonu.
Jel smo dosli do zakljucka da ipak nije flat? Gledam da li uzeti ovo ili net2go...I onda procitamo ovo... 😂
Naziv: mtel
APN/Pristupna tačka: web.mtel.at
net2go je stvarno flat, dok ja za ove esim provajdere tipa airalo i druge jos nisam video da ima negde neogranicenog neta... zato sam i bio skeptican u startu...Jel smo dosli do zakljucka da ipak nije flat? Gledam da li uzeti ovo ili net2go...
Da, ipak nije "neogranicen", onda se kod njih jedino isplati ovaj plan od 300GB O2 Mega, ako bas zelis njih, jer tu pise da je sve ukupno 300GB za bilo koju drzavu ukljucujuci i Grcku, nije organicena potrosnja po drzavi.Jel smo dosli do zakljucka da ipak nije flat? Gledam da li uzeti ovo ili net2go...
To je na 4G ajd testiraj ti kad budes bio ako mozes na 5G bas me zanima.Uzimam onda net2go definitivno, ne vredi zezanja sa ovim ostalim provajderima...
Kacim i speedtest, lokacija Jerisos, drugar je tamo pa sam ga davio da testira mreze.
Ja sam verifikovan tipa 27.6., aktiviran 1.7. Mislim da mi je verifikacija iz druge prosla. Mada signal na plazi i nije nesto(Nei Pori), na autoputu doduse pusta uredno muziku s YT...Pogledajte prilog 449384
Kaze probaj jos jednom da napravis profil i da se verifikujes. Vidim da od ovoga nema nista.
Edit: inace kaze AI bot apruvuje, to je ta prica da ce nas sve zameniti AI...
Gde da nadjem tu karticu? Gledao sam po mapi gde ima da se uzme i svaka prodavnica zahteva jurnjavu po gradovima usput, a to ne bih.Za tu regiju je Cosmote bolji, testirao prošle godine potez Paralia - Nei Pori išao magistralom a u povratku auto putem, svuda je radio odlično.
Varira signal, provericu jos par dana, ali jednom dobijem lose, pa dva puta dobro...To je na 4G ajd testiraj ti kad budes bio ako mozes na 5G bas me zanima.
Da li šalješ skeniran pasoš ili uslikan pasoš?! I ja sam imao problem sa verifikacijom, prošla mi je posle 2-3x, ali se ne sećam da li sam prvo slao skeniran, pa onda uslikao direktno, ili obrnuto...Kako ste uspeli da se verifikujete na flex oragne? 2 puta me vracaju, sa licno i sa pasosem
Čitao sam po FB da se ljudi žale da im je očajan signal jer se kartica uvek kači na Nova operatera, bez obzira što postoji neki bolji ili jači na tom području, i bez obzira što im to piše u reklamiIzgleda mi kao da Net2Go ima smisla ali me brine signal 💀
Uslikan, nego je slika na pasosu 10 godina mladja.Da li šalješ skeniran pasoš ili uslikan pasoš?! I ja sam imao problem sa verifikacijom, prošla mi je posle 2-3x, ali se ne sećam da li sam prvo slao skeniran, pa onda uslikao direktno, ili obrnuto...
mogao sam se zakleti da je pisao da se koristi Nova (ex Wind) mreza ranije, ali sad nema nigde da pise... hmmm, bezobrazne komsije, da ne kazem prevaranti...Čitao sam po FB da se ljudi žale da im je očajan signal jer se kartica uvek kači na Nova operatera, bez obzira što postoji neki bolji ili jači na tom području, i bez obzira što im to piše u reklami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari