Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Pa mislio sam dal je podrucje lepo pokriveno signalom i dal su brzine ok za yt da ne secka….

Da li neko zna koliki je limit u EU u A1 HR za ovaj nedeljni neograničen internet? Razmišljam da uzmem hrvatsku karticu da imam generalno kad sam u Hrvatskoj, ali ne znam koju da izaberem da imam i okej uslove za roming a i ovako kad sam u Hrvatskoj.

Da li neko zna koliki je limit u EU u A1 HR za ovaj nedeljni neograničen internet? Razmišljam da uzmem hrvatsku karticu da imam generalno kad sam u Hrvatskoj, ali ne znam koju da izaberem da imam i okej uslove za roming a i ovako kad sam u Hrvatskoj.

Računaj, okvirno, da ti je EU gigabajt sa A1 karticom oko 1-1.1EUR. Ako paket platiš 6 eur, bez obzira koliko paket traje i koliko ima GB protoka, teško da će u EU imati više od 5.5GB.

Recimo dnevnih 9gb je 1.19 eur, a od tih 9gb je oko 1GB za roaming.
Recimo 5GB za 10 dana je 6.64 i svih 5GB važi i u romingu.

Tako je, nemas vise ok 5-6 GB goliko se sjecam. Samo lokalne kartice ganjajte ako vam treba puno interneta. Evo u HR trenutno imas npr Bonbon 7 dana 5 eura neograniceno..ili HT imaju akciju gdje za 10 eura dobijes dva esima sa razlicitim brojevima i imas na oba uredjaja 10 dana unlimited sto je po meni isto top ponuda

Od tih paketa, moja A1 kartica ima mogućnost da uključim dnevni i weekend.
I imam 5GB za 10 dana.

Da li neko zna koliki je limit u EU u A1 HR za ovaj nedeljni neograničen internet? Razmišljam da uzmem hrvatsku karticu da imam generalno kad sam u Hrvatskoj, ali ne znam koju da izaberem da imam i okej uslove za roming a i ovako kad sam u Hrvat

Tako je, nemas vise ok 5-6 GB goliko se sjecam. Samo lokalne kartice ganjajte ako vam treba puno interneta. Evo u HR trenutno imas npr Bonbon 7 dana 5 eura neograniceno..ili HT imaju akciju gdje za 10 eura dobijes dva esima sa razlicitim brojevima i imas na oba uredjaja 10 dana unlimited sto je po meni isto top ponuda
Ima i A1 za 7.90e 10 dana flat net i 100 minuta lokalne pozive. Turist sim.

Ima i A1 za 7.90e 10 dana flat net i 100 minuta lokalne pozive. Turist sim.
To sam i mislio da uzmem kada budem išao, pa da posle koristim kao običnu karticu kad sam tamo (pa uplaćujem onaj flat nedeljni dodatak) i da eventualno koristim u romingu. Sad sam video dokument sa limitima i verovatno će mi biti okej, hvala!

To sam i mislio da uzmem kada budem išao, pa da posle koristim kao običnu karticu kad sam tamo (pa uplaćujem onaj flat nedeljni dodatak) i da eventualno koristim u romingu. Sad sam video dokument sa limitima i verovatno će mi biti okej, hvala!
Ja sam prosle godine koristio A1 Turist sim kada je prestala akcija za flat sa 50% popusta na bonbon mrezi i bio sam zadovoljan.

Izgleda da je nešto net2go sajt u padu. Kad klikem na opcije koji net da uzmem ništa se ne dešava. A možda je i do mene

šta preporučujete ove godine za Lefkadu.
Prošle godine sam bio prezadovoljan sa orange flex na sitoniji. Ovaj net2go mi se ne dopada zbog pokrivenosti nova mreže.
Da li ima nešto slično orange flex jer sam promo potrošio prošle godine i da vredi a da je provereno na ostrvu?
hvala

Jel neko ovo koristio?

net2go*eu*esim-greece

Deluje povoljno i cenim da moze bilo ko da kupi online.

15dana za 20eu flat

Kolko sam razumeo kaci se na najbolji signal u Grckoj.(4G/5G)

Prosle godine Cosmote Whats'up (Flat) u Haniotiju je bio onako.
Treba mi za Hanioti.

Ako sam dobro razumeo iz prethodnih postova o tome, kači se samo na mrežu Nova u Grčkoj.

Evo da odgovorim samom sebi :) Upravo sam uzeo neograničen net u Grčkoj na mesec dana za 25$, taman koliko mi treba. I nema ograničenja za hotspot sharing. Jedino što QR code nije mogao da se pročita, pa sam ručno unosio aktivacioni kod. A mreža je UK Orange.

Nije te zakacila akcija 23$?
Super je zato sto ima i Unlimited local calls within country.

Zna li neko neku opciju za roming net za jedrenje u Grckoj?

Evo da odgovorim samom sebi :) Upravo sam uzeo neograničen net u Grčkoj na mesec dana za 25$, taman koliko mi treba. I nema ograničenja za hotspot sharing. Jedino što QR code nije mogao da se pročita, pa sam ručno unosio aktivacioni kod. A mreža je UK Orange.
a sta se desi kad potrosis high-speed data? ne mogu nigde da nadjem info...

Nije te zakacila akcija 23$?
Super je zato sto ima i Unlimited local calls within country.
Uzeo sam samo data, ne treba mi voice, nemam koga da zovem. Akcija za 23$ je ako nastavis sa pretplatom, koliko sam razumeo. U svakom slucaju, uzeo sam neogranices umesto 50GB.
@ricky011 nisam video nigde info za high speed data. Za sada radi okay, generalno zavisi od prijema ali verovano i operatera na kog se nakaci u tom trenutku. Ovo mi je vise opcija za lokacije na kojima nema wifi ili je wifi ocajan kao da ga nema :)

Vidi slike u attachmentu… ili ja negde grešim, ili ovo nije bas neograničeno… esim.net ponuda za Grcku.

Prilozi

• IMG_3950.png
    IMG_3950.png
    117.6 KB · Pregleda: 135
  • IMG_3952.png
    IMG_3952.png
    113.6 KB · Pregleda: 54
  • IMG_3953.png
    IMG_3953.png
    224.2 KB · Pregleda: 63
Gresis.
1720205534001.png

Mada je meni za 10dana boravka isplativiji Cosmote 100Gb za 13eu/30dana.

jasno, ja trazio za Grcku, a ovo je za celu EU...

kako radi mts prepaid sa ovim mtel plus 10 dodatkom u cg, koje su brzine i ima li 5g?

Jel radi nekome kupovina esim kartice na net2go? Kod mene kad kliknem da kupim net ništa se ne dešava

Proveri da li imaš uključene ad blokere ili već nešto kao VPN ili što kontroliše koji sadržaj ti prikazuje na telefonu.

Nazad
Vrh Dno