Ljubi te brat❤️ Imas da biras, pivo(koliko mozes), klopa ili zena( ne noja,naravno)🤣🤣🤣.Ja lično to nikada nisam probao da aktiviram Data plan ovde u Srbiji dok sam...
Mislim da ćeš to moći tek kada izađeš van Srbije i budeš na nekoj stranoj mreži?
Naravno, uvek im možeš poslati mail sa ovim pitanjem.
Sretno
pa nemam bas iskustva sa tim, kako bi bilo da ja menjam tel i da mi treba taj eSIM u novom telefonu..?
Sa telekom.me sajta...
Ako imam eSIM profil na jednom uređaju a hoću da promijenim uređaj, šta da radim?
Najprije obrišite eSIM profil na starom uređaju. Mi ćemo vam obezbijediti novi QR kod koji koristite za aktivaciju eSIM-a na drugom uređaju.
Javite nam se: pišite na chat, pozovite 1500 ili posjetite poslovnicu.
Da, to sam hteo, ali nasao sam neki stari post sa kodom. Nenad nesto.Hoces $3?
Ovo i dalje važi, hvala @xSeptimusZnam da ima u Neos Marmarasu, u prodavnici mobilne opreme pored picerije Roma Pizza - i info je bas svez od danas.. Cosmote Whats-up je u pitanju.
Cosmote kartica, unlimited data, mereno u Neos Marmarasu (Paradisos) pre par minuta:Pozdrav! Da li neko zna da li je u Neos Marmarasu, na Sitoniji, moguće kupiti Vodafone sim karticu?
To sam pregledao, ali bi mi znacila neka preporuka u smislu operatera bar. Ovaj Cyta mi je prvi pik, ali opet ko zna..@Mikec
Cyprus
The island of Cyprus is de facto divided into four jurisdictions: 5,196 km² comprising the Greek-speaking part controlled by the government of the Republic of Cyprus (hereinafter referred to as "the South") 3,355 km² comprising the Turkish-speaking self-proclaimed "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti"...prepaid-data-sim-card.fandom.com
Vidim da su i onu Vodafone radnju zatvorili u Nikitiju. Ali Vodafone mi je zgodan zbog korišćenja po Evropi u toku godine. Cosmote mi deluje komplikovano za dopunu.Sko može neko da me demantuje?Iza Roma picerije u centru, mala radnja sa potrepštinama za mobilne.
Inače, Vodafone radi očajno u NM, Nikitiju, uopšte na tom potezu, skinuta je antena prošle ili pretprošle godine, jedino Cosmote, mada ni oni nisu šampioni brzine
(informacija je od moje drugarice koja živi i radi u NM)
To je ta promocija ali racunaj da sim kartica kosta 2€ pa zato placas kod operatera 12€, nakon aktivirane promocije ostane oko 1.2€ na kratici pa mozes je dopuniti za naredni odlazak ako zatreba. Paket traje mesec dana od dana aktiviranja. Klasika preprodavci se ugradjuju tih 5-6€Jel ovo https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/summer-offer to o cemu pricate za 12-18e ili ima jos neki (pominje se jos neki koji vazi 14 dana). I od cega zavisi cena, slobodne procene Grka ili u poslovnicama vazi jedna a kod preprodavaca po malim radnjama i pumpama druga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari