Šta je novo?

Najpouzdaniji program za temperature procesora???

I ja sam imao iste probleme kucanja sa 95ticom, onda dosao staxm kod mene kaze probaj ovu ja probao radi i okacio je ovde? Probaj da iskljucis (ako je kojim slucajem ukljuceno) logging i skini sa vise mesta 95ticu valjda ce neka proraditi mada ito meri kao 94.
Mislis na logging iz Core Temp-a?
Kako kad ne mogu ni da pridjem tome :)

Kako se pokrene program, odma' plavi... podesavanja ni da vidim...

[nelson voice] ha ha ha...to te je core temp kaznio sto si sa abita presao na dfi ;) [/nelson voice]

Odakle si skinuo taj core temp 0.95?

Ja sam ga skinuo odavde , pa probaj taj isti ako vec nisi.
Znaci definitivno nije da ploce, jer na istoj ploci nekom radi, nekom ne.

Poslednja izmena:
Hmm interesantno, sa 95 sto je postovao Misko ako se raspakuje iz arhive i onda pokrene resetuje komp, medjutim ako se pokrene iz winrara (bez prethodnog raspakivanja) radi sasvim normalno, pokusao sam da ga raspakujem sa vise arhivera i ista stvar :) ovo vec kandiduje za zonu sumraka :)

Hmm interesantno, sa 95 sto je postovao Misko ako se raspakuje iz arhive i onda pokrene resetuje komp, medjutim ako se pokrene iz winrara (bez prethodnog raspakivanja) radi sasvim normalno, pokusao sam da ga raspakujem sa vise arhivera i ista stvar :) ovo vec kandiduje za zonu sumraka :)

O tome vam pricam skidao sam program odakle god sam stizao sa neta i nekada kuca nekada ne u cemu je fora pojma nemam. Steta sto ne mogu da kacim a da ga predhodno ne kompresujem.

Problem je definitivno do CoreTemp-a i puca jer ne voli odredjene procesore, ploce ili kombinacije istih, a bug jos uvek nije ispravljen :(
http://www.alcpu.com/forums/viewtopic.php?t=237

btw verzija koju je Misko okacio je identicna onoj koja moze da se download-uje sa zvanicnog sajta ;)
A kome ne radi v0.95 jedino da se vrati na v0.94 ili da koristi neku alternativu :S:

Inace, razlike u temperaturi izmedju v0.94 i v0.95 se mogu pojaviti jer je u novoj verziji malcice promenjeno kako se racunaju temperature (sada bi kao trebalo da je preciznije) i/ili zbog razlike u Tjunction-u (85C/100C), tako da bi TAT trebao da bude najmerodavniji, pa uporedite temeprature s njim i eventualno korigujte CoreTemp...

Poslednja izmena:
[nelson voice] ha ha ha...to te je core temp kaznio sto si sa abita presao na dfi ;) [/nelson voice]
Ihaaaaj, kad sam ja presao sa ABIT-a, i to najpre na MSI! :D, pa onda na DFI... pa na ASUS-a(e)... pa opet na DFI :d
Odakle si skinuo taj core temp 0.95?

Ja sam ga skinuo odavde , pa probaj taj isti ako vec nisi.
Znaci definitivno nije da ploce, jer na istoj ploci nekom radi, nekom ne.
Isto odatle, tj. sa zvanicnog sajta.
I nece.

Malo mi MSI kvari prosek, al' 'ajd... :d
Mada, pricam i ja svasta, ta K8N Neo2 Platinum je bila odlicna ploca.

Poslednja izmena:
Vrh Dno