Šta je novo?

Najmanji notebook

• Začetnik teme Začetnik teme symbad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
Da li neko zna koji je najmanji notebook koji postoji. Pre neki dan sam u novinama procitao da je izasao novi najmanji notebook koji ima oko 16GB hard, Core duo Procesor i 512MB Ram-a i kosta samo 200$!!!
Ne mogu da se setim kako se zove, a brat mi je trenutno u USA i hocu da mu kazem da mi kupi jedan komad. Moze li neko da pomogne. Koliko se secam, imao je neku oznaku eee, kao easy i jos nesto....
Hvala ako se neko seti.

Nema teorije da košta samo toliko, ne nadaj se.

AMD je imao projekat veoma malih i jeftinih laptopa za decu trećeg sveta. Što je najlepše, rade na kurblu.

Nema teorije da košta samo toliko, ne nadaj se.

AMD je imao projekat veoma malih i jeftinih laptopa za decu trećeg sveta. Što je najlepše, rade na kurblu.

Ma bio clanak u 24 sata pre 10-ak dana, veruj mi. 100% znam da sam u pravu jer sam i sam bio zapanjen cenom. Cak sam i na netu trazio taj model i nasao ga, ali sada vise ne znam gde sam ga nasao. Pisacu redakciji 24 sata, pitacu za ih za pomoc.

FlyBook je prilicno mali takodje, a ima dobre specifikacije...
Bio je i review negde na benchmarku....

Jedan moj drugar ga ima, i stalno ga zezam :S:
Mnogo malo to cudo, a ima sve osim CD uredjaja....cak ima i slot za SIM karticu pa na net direktno...

Pa to bi imalo extra primenu kao laptop iskljucivo za posao, naravno ako moze jos malo memorije da se stavi i da se uzme ta C2D varijanta. Pa cak moze i OS X na to da se stavi 😛

Da, za FlyBook o kome je Twix prichao. Ponavljam, nadam se da se dobro secam cene. Ali sigurno je bila astronomska.

Nazad
Vrh Dno