Šta je novo?

Najlepsa trka - CMR3...!!! (shots inside)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
au... zaista... neverovatno... kad izlazi igra? tamo kazu "a PC edition will follow in 2003" ali kada? nija valjda krajem godine :)

Miroslav je napisao(la):
au... zaista... neverovatno... kad izlazi igra? tamo kazu "a PC edition will follow in 2003" ali kada? nija valjda krajem godine :)

Iskusno!!! Al' imam osecaj da ce nam trebati masine...... uh!

Valjda cu nesto da nabudzim do sledece godine, a onda ce da bude type; !

Pozdrav!

Jos malo pa sam skupio pare za GeForce 4,a onda lepo ko covek kupim igru i........:)

Mmmmmmocno! Samo da mi komp bude dovoljno jak da je izgura i eto dana nespavanja...:)

Amon_Ra je napisao(la):
i eto dana nespavanja...:)

Upravo TO! Ja sam se obezbedio i sa volanom (ima malo veci obim od ostalih a ima i one "kamionske" velike pedale).

hrkk FX

'ebes grafiku... samo da isprave neke stvari iz dvojke (poput detekcije sudara i sl.) i meni je to dosta. Grafiku nek trpaju u neke FPS-ove. Za voznju treba min 30fps-a konstantno a ja nemam bas GF4Ti.

&Mancha& je napisao(la):
Koji si volan uzeo , posto me zanima, i ja ga imam u planu. Po opisu (kamionski) rekao bi da je Genius Speed Wheel (onaj sa menjacem)? Ajd kazi utiske.

The answer was......??...........CORRECT!!! You won a prizE!! :D

Jeste. Genius Speed Wheel Formula. Volan ima siri precnik od svih volana na trzistu. Nije force feed back, al ima puno dugmica i menjac (u stvari throttle) al sluzi! Pedale su velike i odlicne, bash kamionske. Ja sam sa njim proveo godinu dana NEPRESTANOG igranja kamionske voznje nikad bolje (Hard Truck II) a i sta bi debeli "kamiondzija" kao ja igrao osim realisticne voznje kamiona. (i jeo sam cak) :D Jos se nije pokvario posto se volanima skoro obavezno i brzo istegne opruga koja ga vraca u centar kad ga okrenes. Moja preporuka. I sto je najbolje volan uopste nije skup. Imaju ga u Com. dreamu. valjda se tako zove? Ja ih zvao i oni rekose da je maloprodaja valjda u Nemanjinoj, al ja im otiso' u skladiste negde kod Bajlonove pijace i oni rekose da prodaju samo na veliko i da meni ne mogu da prodaju. Ja iskukao, kao zivim "daleko", pa kad sam vec tu, pa zurim, igra mi se itd. i oni mi ga dadose po veleprodajnoj ceni. Tad je vp. cena bila oko 90 dem (pre godinu, dve). Sad je sigurno manje. U al sam se raspisao! Ajd, ako pazaris javi na PM da vidim utiske. Pozdrav i srecno!! :wave;

Ovo sto me zanima je off topic al da ne otvaram thread, kad je ovaj vec o simulaciji voznje. Zanima me da li je jos neko igrao osim mene HARD TRUCK II i kakvi su mu utisci iz igrice. Igrica je bugovita ali su mi uz nju oci ostale zalepljene na monitor. Kamioni realni. OBOZAVAM KAMIONE! Dal ima jos neki FANATIK osim mene ovde? :wave; boom

U potpisu, Debeli kamiondzija! ;) (D)

luka.l je napisao(la):
Ovo sto me zanima je off topic al da ne otvaram thread, kad je ovaj vec o simulaciji voznje. Zanima me da li je jos neko igrao osim mene HARD TRUCK II i kakvi su mu utisci iz igrice. Igrica je bugovita ali su mi uz nju oci ostale zalepljene na monitor. Kamioni realni. OBOZAVAM KAMIONE! Dal ima jos neki FANATIK osim mene ovde? :wave; boom

U potpisu, Debeli kamiondzija! ;) (D)
Sta je to ? Od kada je to ?

Sto se kamiona tice cisto sumnjam da nesto moze da bude bolje od MBTR-a...

A jel probao neko ili dal' zna neko nesto o novoj King of the Road (JoWood) - trka kamiona jeste, samo mi nije jasno dali je arkada ili bar malo ide na MBTR fazon ?

drapin je napisao(la):
Sta je to ? Od kada je to ?

Sto se kamiona tice cisto sumnjam da nesto moze da bude bolje od MBTR-a...

Igra je od pre 2 godine, ali je grafika odlicna, a kamioni su foto-realisticni! Igra je zahtevna i za danasnje uslove, medjutim igra nije arkadna vec da kazem "karijero-gradjevinska" :) . Startujes sa losim kamionom. Mozes slobodno da se vozis po maip koja je ogromna i na kojoj imas gradove. Ti u skladistima u gradovima utovaris robu i odvezes je na odredjenu destinaciju i to naplatis. Pa kad skupis pare kupis noviji kamion (i bolji i veci) koji nosi vise tereta pa skuplje naplacujes prevoz. Onda ako stignes brzo na destinaciju dobijes pravo da zaposlis vozaca. Imas i pumpe i servise uz put. Prava milina. Zato i kazem da je za one sto bas vole kamione da ih voze svrsishodno. Poz! ;)

luka.l je napisao(la):
kupis noviji kamion (i bolji i veci)

I da kazem samo da su svi kamioni radjeni u dogovoru sa "pravim firmama". Tako da su kamioni u igri realni sa realnim performansama tako da nesto moze i da se nauci o njima. Imas na primer Reno "Magnum", Mercedes "Actros", KamAz, Mack, Peterbuilt 381, Gazelle itd. Ponovo.....Milina za ljubitelje kamiona odnosno mene!:p

Jaoj, majko mila... kako ovo izgleda...

Ajde ljudi, ne przim vas ja bas dzaba u svakom testu o tome kako ce izaci zahtevne igre... Evo ih , tu su!

2003, shiptari jedni, rekli su na jesen 2002... :(...

omnik je napisao(la):
'ebes grafiku... samo da isprave neke stvari iz dvojke (poput detekcije sudara i sl.) i meni je to dosta. Grafiku nek trpaju u neke FPS-ove. Za voznju treba min 30fps-a konstantno a ja nemam bas GF4Ti.

takoje brate, znaci kad roknesh u znak ili kucu sa >100kmh nema dalje ili ima ali polako do cilja bez barem dva tochka i nekih joh ponkeog dela :)

El Pancho je napisao(la):
takoje brate, znaci kad roknesh u znak ili kucu sa >100kmh nema dalje ili ima ali polako do cilja bez barem dva tochka i nekih joh ponkeog dela :)

Hvala k:):):)u da se neko setio da u igru ubaci jedan detalj zvani "realisticnost". Uredu je sve to fizika kola itd. ali da i sa 40 na sat sibnes u banderu motorom pitanje je dal bi mogao da nastavis da vozis a kamoli sa 100. Takve stvari mozda teraju igru od siroke publike ali za vozacke fanatike kao sto ( da se ne 'falim) to je pravo uzivanje.

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
Hvala k:):):)u da se neko setio da u igru ubaci jedan detalj zvani "realisticnost". Uredu je sve to fizika kola itd. ali da i sa 40 na sat sibnes u banderu motorom pitanje je dal bi mogao da nastavis da vozis a kamoli sa 100. Takve stvari mozda teraju igru od siroke publike ali za vozacke fanatike kao sto ( da se ne 'falim) to je pravo uzivanje.

Pozdrav!

pa zato se ja dan danas natezem sa nekim likovima odavde oko CMR2 neki delovi su odradjeni realno ali ostalo boze pomozi, za sad je najrelanija simulacija (PO MENI) MBTR i mada ni RT nije daleko

El Pancho je napisao(la):
pa zato se ja dan danas natezem sa nekim likovima odavde oko CMR2 neki delovi su odradjeni realno ali ostalo boze pomozi, za sad je najrelanija simulacija (PO MENI) MBTR i mada ni RT nije daleko

Jako je malo igara koje su zaista realno uradjene, mada ne postoji NIJEDNA koja je realno uradjena po svim segmentima.

Sto se mene tice Rally Masters. O dvojci se nesto malo prica... bila bi steta da ne izadje jer je original, po meni, najrealniji rally ikad.

luka.l je napisao(la):

Pozdrav!

Da znas, nema veceg uzivanja od udaranja u banderu :D
Onaj volan uzimam cim primim platu, iz svoje firme. cini mi se da je VP 37 eura. Javicu ti kako ide. Inace podseca me na volan na mojoj Ladi.

&Mancha& je napisao(la):
Inace podseca me na volan na mojoj Ladi.

E, a ja bash nasao kuglu sa Ladinog menjaca, al' jos nisam uspeo da je nabudzim na ovaj menjac. :p

luka.l je napisao(la):
The answer was......??...........CORRECT!!! You won a prizE!! :D

Jeste. Genius Speed Wheel Formula. Volan ima siri precnik od svih volana na trzistu. Nije force feed back, al ima puno dugmica i menjac (u stvari throttle) al sluzi! Pedale su velike i odlicne, bash kamionske. Ja sam sa njim proveo godinu dana NEPRESTANOG igranja kamionske voznje nikad bolje (Hard Truck II) a i sta bi debeli "kamiondzija" kao ja igrao osim realisticne voznje kamiona. (i jeo sam cak) :D Jos se nije pokvario posto se volanima skoro obavezno i brzo istegne opruga koja ga vraca u centar kad ga okrenes. Moja preporuka. I sto je najbolje volan uopste nije skup. Imaju ga u Com. dreamu. valjda se tako zove? Ja ih zvao i oni rekose da je maloprodaja valjda u Nemanjinoj, al ja im otiso' u skladiste negde kod Bajlonove pijace i oni rekose da prodaju samo na veliko i da meni ne mogu da prodaju. Ja iskukao, kao zivim "daleko", pa kad sam vec tu, pa zurim, igra mi se itd. i oni mi ga dadose po veleprodajnoj ceni. Tad je vp. cena bila oko 90 dem (pre godinu, dve). Sad je sigurno manje. U al sam se raspisao! Ajd, ako pazaris javi na PM da vidim utiske. Pozdrav i srecno!! :wave;

po ovom opisu volan deluje ko neki kamionski sa loshom plastikom i neupotrebljivim menjachem, a ti se na kraju josh i chudish shto je jeftin :)))
inache, dovoljno je samo da si rekao Genius i sve je jasno kakav je to kvalitet...

driver je napisao(la):
po ovom opisu volan deluje ko neki kamionski sa loshom plastikom i neupotrebljivim menjachem, a ti se na kraju josh i chudish shto je jeftin :)))
inache, dovoljno je samo da si rekao Genius i sve je jasno kakav je to kvalitet...

Ne zoves se ti za dzabe "driver". Cudi me da se nisi ranije javio!

Volan nije los, i stvarno je veci od ostalih i mene dobro sluzi i ja sam vise nego zadovoljan, jos za te pare....cheers
Jeste da nije najbolje odradjen menjac al' sta je tu je.

P.S. Cujem da poznajes jednog Arsenija, Lazica?:wave;

Nazad
Vrh Dno