The answer was......??...........CORRECT!!! You won a prizE!!
Jeste. Genius Speed Wheel Formula. Volan ima siri precnik od svih volana na trzistu. Nije force feed back, al ima puno dugmica i menjac (u stvari throttle) al sluzi! Pedale su velike i odlicne, bash kamionske. Ja sam sa njim proveo godinu dana NEPRESTANOG igranja kamionske voznje nikad bolje (Hard Truck II) a i sta bi debeli "kamiondzija" kao ja igrao osim realisticne voznje kamiona. (i jeo sam cak)

Jos se nije pokvario posto se volanima skoro obavezno i brzo istegne opruga koja ga vraca u centar kad ga okrenes. Moja preporuka. I sto je najbolje volan uopste nije skup. Imaju ga u Com. dreamu. valjda se tako zove? Ja ih zvao i oni rekose da je maloprodaja valjda u Nemanjinoj, al ja im otiso' u skladiste negde kod Bajlonove pijace i oni rekose da prodaju samo na veliko i da meni ne mogu da prodaju. Ja iskukao, kao zivim "daleko", pa kad sam vec tu, pa zurim, igra mi se itd. i oni mi ga dadose po veleprodajnoj ceni. Tad je vp. cena bila oko 90 dem (pre godinu, dve). Sad je sigurno manje. U al sam se raspisao! Ajd, ako pazaris javi na PM da vidim utiske. Pozdrav i srecno!! :wave;