vincanity84
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2011
- Poena
- 170
1. Koja je najlepsa testatura do 100 eura ?
2. Koja je najbolja testatura do 100 eura da svetli?
Hvala
Hvala
ima dodatne F tastere koje mozes mapirati da ti budu multimedijalni tasteri, ako bas to zelisMeni se na Alu keyboard ne svidja sto nema koji mlatimudijalni taster.
ima dodatne F tastere koje mozes mapirati da ti budu multimedijalni tasteri, ako bas to zelis
Meni se na Alu keyboard ne svidja sto nema koji mlatimudijalni taster.
stani bre - jel vi ovde pricate o overall tastaturi (kvalitet, izgled, primena) ili samo o izgledu .. ? ako biramo "najlepsu" zaista nije bitno dal ima neke tastere i neke nema ...
1. Koja je najlepsa testatura do 100 eura ?
Hvala
Ta reflektujuca je Lycosa Mirror, koju kod nas tesko mozes naci - obicna Lycosa ima refl. povrsinu, ali se jako lako cisti. Mirror edicija ima i nesto jace osvetljenje sto je mozda ok danju, ali nocu je prejako.Lycosa je svakako jedna od najlepsih tastatura, samo mnogo se brzo prlja zbog reflektujuce povrsine. Gumirani tasteri su takodje magnet za prasinu, ali njih nije bas lako ocistiti (zbog trenja izmedju gume i krpe kojom cistite).
Ta reflektujuca je Lycosa Mirror, koju kod nas tesko mozes naci - obicna Lycosa ima refl. povrsinu, ali se jako lako cisti. Mirror edicija ima i nesto jace osvetljenje sto je mozda ok danju, ali nocu je prejako.
Mene su privukli tasteri, osecaj pri kucanju (a kucam bas dosta), zazirao sam i zbog gumiranih tastera a i zbog refleksije - mislio sam da ce se jako prljati.
No, ciscecnje je jako prosto - kad je iskljucena uzmem vlaznu, dobro iscedjenu krpicu i lepo prebrisem tastere. Sve traje minut a tastatura je posle kao nova - to radim jednom u 10-20 dana recimo.
Inace, ponekad je i usisam (umesto da je tresem), a pre par dana sam usisao Enter taster - nova kesa, usisivac na max i woosh, ode Enter. Izvadih ga iz kese, dunuh trljnuh malo i vratih. Ne moze lakse i lepse.
Zivot sa Lycosom je totalni opozit od onoga cega sam se pribojavao - breeze.
Koliko price o tastaturi - bah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari