Šta je novo?

Najjfetiniji GPU za 3 monitora

nerven

Cenjen
Učlanjen(a)
19.11.2013
Poena
195
Koji model uzeti (što jeftiniji mogući) da mogu da guram tri FHD monitora s njega (VGA nije opcija)? Proizvođač nebitan.
Zahvaljujem

amd je,bar do skoro zahtevao da jedan od displeja obavezno bude na DP konektoru (ako nemas DP na monitoru morao bi da ganjas aktivni DP adapter) za tri simultana izlaza.nvidia koliko se secam od fermija podrzava tri simultane digitalne veze,ako su izvedeni na samoj karti.

posto nisi napisao koje su rezolucije u pitanju moras i na to da obratis paznju,u sustini na svim tim starim kartama bar jedan je do najvise 1080p narocito u kombinaciji sa aktivnih vise izlaza odjednom.

takodje nisi napisao dal' novo ili bukvalno trazis najjeftiniju varijantu.ako je ovo drugo u pitanju moja preporuka je da se ne zamlacujes sa bilo cim starijim od radeona 230 ali za njega ti treba ili DP na monitoru ili aktivni DP adapter kojeg ovuda nisam nalazio,ni na kp-u.

edit: sad videh da si napisao 3 FHD...u sustini ostaje isto,najbitnije je dal novo ili moze polovno i dal imas na nekom od tih monitora DP.

Poslednja izmena:
Zar ne mozes sam da pogledas cenovnik i na sajtu proizvodjaca pogledas slike i specifikacije?

Imas recimo http://www.pny.com/nvidia-quadro-p400 za 14,990 dinara ili http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=3E706F46-C6FC-4363-91A4-DBEB9DC6AE59&lang=eng za istu cenu itd.

mogu, kao što mogu sam i da iščupam 95% informacija koje su napisane na ovom forumu u zadnjih 10 godina. jasno je da to nema smisla. šta misliš, zašto pitam za predlog - onako zdravorazumski?

@orchard, tražim najjeftiniju varijantu, ne mora novo. na svima ima DP.
zahvaljujem.

Ako cemo zdravorazumski, kad vec trazis najjeftiniju, nema sta da pitas - pogledas cenovnik i uzmes najjeftiniju koja nudi to sto trazis :trust:

Koji cenovnik? Šta pričaš ti? Ima univerzalni cenovnik za sve kartice od danas do unazad bar 5 godina, novih i polovnih? I te cene važe svuda?
R9 270 gura 3 monitora i jeftinija je neuporedivo od te karte što si okačio bez 3 sekunde razmišljanja. Koja je njena cena u "tvom cenovniku"? :trust:

Troluj neku drugu temu molim te.

Pa linkove sam ti dao posle prve, a ne druge poruke :smash:

Bez obzira, isti princip vazi i za polovno :trust: Mozes na KP da slozis oglase po ceni, a posto ocigledno za manje od 3 sekunde razmisljanja mozes da zakljucis koja je karta bolja i isplativija, sta zapravo ocekujes od nas - da gledamo oglase umesto tebe?

Pa linkove sam ti dao posle prve, a ne druge poruke :smash:

Bez obzira, isti princip vazi i za polovno :trust: Mozes na KP da slozis oglase po ceni, a posto ocigledno za manje od 3 sekunde razmisljanja mozes da zakljucis koja je karta bolja i isplativija, sta zapravo ocekujes od nas - da gledamo oglase umesto tebe?

Nisi dobro razumeo (taj deo reference oko 3 sekunde). Ali pošto od tebe neću dobiti odgovor na pitanje, nema potrebe ni tupiti na istu temu.
Da, očekujem da se javi čovek koji zna jer je prošao potragu za istim u relativno bliskom periodu, ili igrom slučaja ima prave informacije za ono što me zanima - što očigledno nisi ti, pa preskoči temu.

oko 2-3k din su r230 po kp-u,moderni drajveri,uvd,izlazi...mislim da je idealna za to sto ti trazis,jedino sto mislim da idu samo sa jednim DP-om,ako se dobro secam.za te pare po kp-u od nevidije najcesce budu 420,530 i sl,mnogo starije karte,ja se iskreno ne bih ni bavio sa njima.ne bih se bavio ni sa 7730 i sl jer to je ipak vrtelo neke igre godinama.

Vrh Dno