Šta je novo?

Najjeftiniji novi laptop-ovi? Kod nas, naravno

WiseBit

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
604
Koliko sam nasao na net-u, najjeftiniji su Gericom-i Celeron 2,2 ili 2,4 ghz, ili sa Celeron M 1,3 ghz. Svi modeli su 699e.
Video sam na forumu da neko pominje i neke za 650e, ali ih nisam nasao po cenovnicima.
Ima li jos (gde i za koje pare) novih laptop-ova za <=700e (koliki mi je budzet za ovo)?

WiseBit je napisao(la):
Koliko sam nasao na net-u, najjeftiniji su Gericom-i Celeron 2,2 ili 2,4 ghz, ili sa Celeron M 1,3 ghz. Svi modeli su 699e.
Video sam na forumu da neko pominje i neke za 650e, ali ih nisam nasao po cenovnicima.
Ima li jos (gde i za koje pare) novih laptop-ova za <=700e (koliki mi je budzet za ovo)?
imas dell! 599$!

Srbin do jaja je napisao(la):
Lepo je to, ali pogledaj dobro moje pitanje. Zanimalo me je kod nas i to fizicki, a ne virtuelno. Mislio sam na laptop-ove koji se mogu kod nas nabaviti i za koje mogu imati upotrebljivu garanciju.
Ne znam kako mislis da nabavim tog Dell-a, i koji je to model (daj mi URL posto ga ja nisam nasao na sajtu). Kako da mi taj komp stigne (bezbedno), koliko ce se na tu cenu nadodati za isporuku, carine, poreze i sl.
Molim da mi ti (Srbine do jaja) il' neko drugi pomogne malo bolje, jer bih da kupim pre PDV-a
Hvala

mitnick je napisao(la):
Koliko si celija upotrebio da bi rekao ovako neshto? Dve?
mogao bih i ja da pocnem da vredjam ali necu.
ako imas nekog u americi onda narucis dell pa ti oni donesu!!! ne platis carinu i postarinu! eto to je to!

Prvo, da chovek ima nekog u USA, ne bih pitao za "gde i koliko" na domacoj sceni...Razmisli pre nego shto odgovorish...

Kao drugo, vidim, ubishe se ljudi ovde oko kupovine u USA...Ma daj breee......

Pa bre ljudi

Moze li neko pomoci meni, a i meni slicnim "siromasima". Da sam pitao koji laptop za 1500e, verujem da bi odgovorila gomila vas. Valjda shvatate da mi pomoc treba hitno, kako bih kupio to cudo do 31.12. Slobodno mi saljite i ponude na PM, ali svakako pomagajte.
Ako mi se na kraju izbor svede samo na Gericom-e koji da uzmem: sa Celeron M na 1,3 ili Celeron 2,4 (ostatak konfiguracija je veoma slican, a cena ista)?

WiseBit je napisao(la):
Molim te, pogledaj i prvu poruku u thread-u, trazim neki do 700e

Video sam ja prvu poruku, ali za te pare je jako tesko naci nesto novo. Bio je Gerikom Athlon XP 1400+ negde krajem leta po toj ceni...Tada je jedino Gerikom bio po toj ceni i nijedan vishe...

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu. Takođe mi, mom ćaletu za školu, treba neki lap top koji će prvenstveno služiti za PowerPoint prezentacije i za puštanje nekih DivX-a. Aj preporučite gde ima da se nađu polovnjaci?

a oni comtrade laptopovi?

Nazad
Vrh Dno