Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Maxi stigao na vreme. Nije imao mikser pa je racun umanjen za 1600. Pohvalno je sto je kupon koji je ovde okacen prihvacen i na umanjen racun. 3 kese platio nesto preko 850 din sa sve dostavom :)
 
da da. to rade i to kad nesto nemaju skuplje dobijes bukvalno na poklon deo robe :)

ni idea ne zeza. tj slicno je tu korektna. Bez obzira na nabavne cene na tvojoj porudzbini su imali sigurno mali minus. Ali prezivece oni :D
 
Ne znam kakva je kod vas situacija, al meni Maxi za svaku porudžbinu makar 1-2 artikla nema za dostavu, iako tog istog artikla u svakom marketu ima puni rafovi... 🤔
 
Meni nije jasno zasto proizvodi iz kataloga nisu na popustu i za online narucivanje? Svi proizvodi koji su trenutno -50% na akciji u katalogu, na sajtu nisu na akciji.
 
Te Maxi pčelica 50% akcije su samo za prodavnice, ostale su i online.
 
Da skontao sam ali to je bzv
 
Ma jel?
bzv?
A šta misliš koliko je Maxi na gubitku zbog pčelice?
Ta akcija je napravljena da privuče ljude u maloprodajne objekte, da kupe još krš stvari usput.
Od tebe koji kupuje iz fotelje mogu imati samo gubitak.
I da, postoji ograničenje na broj kupljenih artikala: ne možeš kupiti više od 6 artikala iste robe na akciji.
 
Ne znam kakva je kod vas situacija, al meni Maxi za svaku porudžbinu makar 1-2 artikla nema za dostavu, iako tog istog artikla u svakom marketu ima puni rafovi... 🤔
Maxi online artikli se pakuju i isporučuju iz Tempa na Kvantašu. Ta ekipa koju možeš da vidiš kako tumara po Tempu i puni kolica nije nešto preterano motivisana da pronađe neki artikal po svaku cenu. U prevodu, ako ga ima ali negde gore na paleti, uglanom će ih mrzeti da zovu vozača viljuškara da im spusti paletu. Itd...negde su artikli izmešani, ja kopam pa nađem ako mi je baš stalo kad je neka dobra akcija, njih realno baš briga.
 
Ja sam iskoristio onaj kupon od 1000 din. i iskustvo je odlicno. Zvali su me juce da mi saopste da nema 2 artikla (koje sam uzgred isto vece nasao u obliznjem Maksiju) i dostava je maksimalno ispostovana, najavljena je od 7 do 8, dosli su u 7:20. Inace, onaj SMS servis gde najavljuju dolazak im nije bas sinhronizovan, stigao mi je u 11:40, momci su do tada mogli i porodice da osnuju, a ne da isporuce.
 
Taj SMS servis je human powered. :)
Neko je zaboravio da klikne na dugme.
Meni je najjače kada rezervišem termin 19-21 a oni me zovu u 18:20 da pitaju da li mogu da dostave sada i ja kažem OK jer budem tad kući svakako, oni dostave a onda posle 19 mi stigne SMS da je roba na putu.
 
da totalno glupo..jedino bi imalo smisla tipa 2 sata pre isporuke da bude kao podsetnik. jer se sigurno desi da neko naruci i zaboravi...
 
Kod mene je to stiglo kako treba, 15 minuta pre isporuke. Ja sam mislio da taj sms šalju momci iz kombija :)

Edit: Evo sad vidim da je sa istog broja stigao sms i poziv da su ispred, znači definitivno momci šalju.
 
jedan gubitak od par stotina dinara uz posle dobita pa hiljada na 999 drugih slucajeva - to im je skroz ok :)
 
Interesantno. Verovatno oni ne rade on line prodaju zbog profita, nego zato što su mnogo dobri ljudi i eto žele da pomognu ;) .
Pričao sam konkretno za 50% popuste vezane za Maxi pčelicu.
Online se radi zbog profita a možda pomalo i zbog reklame? M?
Elem, baš zbog toga što su shvatili da im je profit ugrožen, Maxi pčelica ne važi onlajn kao ni pojedine druge akcije:
Screenshot_1707.png
 
U znak zahvalnosti za lojalnost koju nam pružaš poklanjamo ti promo kod! Prilikom naredne kupovine ukucaj kod LOYAL500 i tvoj račun će biti umanjen za 500 RSD.
Kod možeš da iskoristiš jednom u periodu od 9.12. do 12.12.2021. na korpu iznad 3000 RSD.
Čekamo te na maxi.rs!

Tvoj Maxi Online
 
Maxi se opasno ispružio za ovu NG, postrojio sve ostale, kodovi za nove korisnike, pa za stare, pa za kupovinu Visom, još i nalepnice za Kuhn. Bravo za Maxi. :)
 
Dobio sam kod za Vizu i personalizovan je (nije generički kao ovi prethodni).
 
Nazad
Vrh Dno