Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

^ Samo u napomenu za penzionerski popust, pisaće na fiskalnom računu da je aktiviran popust od 10%. Apsolutno nije potreban nikakav dokaz. Bitno je samo da na dan isporuke bude inače dan za penzionerski popust u Idei. Iako nisi penzioner možeš da staviš penzionerski popust. I kupon.

Kada je penzionerski popust najbolje možeš da saznaš ako pišeš na online at idea.rs.
 
Ja sam jedini naveo da mi nisu obračunate akcijske cene, pa kapiram da neki mene prozivaju. Pominju rok trajanja akcije, a lepo sam napisao da su artikli bili na akciji u trenutku poručivanja, kao i na dan isporuke. Dakle, pročitajte šta sam napisao pre prozivanja da ja nisam dobro pročitao rok trajanja akcije.

Stvarno nisam mislio nikog da prozivam, protrčao sam kroz nepročitane poruke i učinilo mi se da je na više mesta pomenuto da ne obračunavaju popuste, nisam uopšte gledao ni ko je pisao te poruke. Pretpostavio sam da je možda u pitanju ono što sam rekao, jer realno sada treba za par sekundi završiti kupovinu da ne odu termini.
I meni se doduše dešavalo da nešto nedostaje a da je ubačeno u račun. Ali se reši na kraju. Samo što je problem što se sad više niko ne javlja na telefone, pa ni šefica. Probao više puta i juče i danas. Jer upravo sam (posle par dana antivirusnog karantina za robu koja nije za frižider) ustanovio da su mi umesto Nivea gela za brijanje doneli penu za brijanje koju nisam ni nameravao da kupim, a koja je i značajno jeftinija. Ali to je sve valjda cena toga da mi donesu na vrata i još da iskoristim bon od 500 din.
 
Ok, ja sam se malo osetio prozvanim, želeo sam da dokažem da nije moj propust, već njihov.

Idemo dalje, ovo mi je lično jedna od najdražih sporednih tema na ovom forumu za razmenu iskustava i kupona.
 
Naručio sam dve Idea korpe, trebalo mi je 41 minut samo da prođem po tri koraka za potvrdu, sajt je bio poput puža. Zanimljivo je da je u 00.50h bilo još tri termina slobodna, a u 00.55h još dva, dok u 1h više nije bilo termina.

Savet: iako tokom naručivanja imate utisak da je sve stalo, da sajt puca, nemojte ponovo da klikćete na isti taster za nastavak, već sačekajte, iako to dugo traje. Kada ponovo kliknete (jer mislite da se ništa ne dešava), vaš zahtev se vraća na kraj zahteva za obradu.
 
Poslednja izmena:
Isto iskustvo večeras imam i ja. Htedoh da odustanem, ali sam čekao paralelno još nešto da mi bude urađeno, pa izdržah. Jedna korpa, potpuno spremna u ponoć, potvrdu sam uspeo da dobijem u 00:45. I to na mejl, sajt je umesto potvrde izbacio čuvenu grešku 500. Skrinšotovao sam celu narudžbinu, pa ćemo da vidimo kako ću proći sa cenama ovog puta.
 
Identično se i meni desilo. Izgleda da je noćas bio paklen pritisak na online platformu. Prvo sam besomučno kliktao a onda sam u 00:30 shvatio da i dalje ima svih termina i onda sam pustio još pola sata da ide bez mog intervenisanja..
 
Maxi doneo danas , prva porudžba, ljubazni momci doneli do vrata, plaćeno karticom, super prošlo, sve stiglo

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
 
Večeras u ponoć je Idea Online radila kao da je vreme popodnevnog odmora, krenuo u 00.05, završio u 00.07h. Bez ikakvog čekanja, sajt brz. Iako već sada u 00.10h nema više termina, sve je išlo brzo, a ne kao ranije po 45min da se klikće.
 
Iz maxija se nisu ni javili ni pojavili danas za isporuku porudžbine od pre par dana.
Edit: stigli pre 15 minuta. Izgleda da oni rade i nakon policijskog časa.
 
Poslednja izmena:
Novi momenat u IDEI Online - 90% artikala odjednom nije dostupno, sve što sam popodne regularno spremio sada je nedostupno. I naravno svi termini su i dalje slobodni. Ne znam šta im sad ovo znači.
 
Da li je neko naručivao zamrznute artikle? U kakvom stanju stižu odnosno kako se transportuju? Mi smo juče dobili, na vreme, isporuku od Idee. Prvi put smo stavili da zamene artikle sličnim pa smo dobili i brašno, koje nam nisu bili isporučili ranije
 
Naručivao sam par puta i bilo je sve OK, tj. stižu u zamrznutom stanju, imaju neki deo u vozilu za takvu robu.
 
U redovnim okolnostima, stiže zamrznuto. Međutim, kada sam ja punio korpu u Idei, nije bilo ništa u ponudi od zamrznutih proizvoda. A u Univeru je bilo svega u ponudi, ali nisu ništa od naručenog isporučili.
 
Maxi juče isporučio i nešto smrznutog. Graška nije bilo, ali su isporučili pomfrit koga nisam poručio :)
Mislim da je stigla boranija žuta, zelena, šećerac i neki mix.
 
Hvala puno na odgovorima

Sent from my SM-T590 using Tapatalk
 
https://www.knjaznatura.co.rs/shop

preporuka ! ljubazni i organizovani, donose do vrata, za sad samo na teritoriji BG, minimum 750 din sto je 3 paketa vode.
naruceno u subotu uvece, juce me zvala gospodja da potvrdim, danas stiglo uz poziv da provere da li ima nekog na adresi 10 minuta ranije.
 
Poslednja izmena:
Isto iskustvo večeras imam i ja. Htedoh da odustanem, ali sam čekao paralelno još nešto da mi bude urađeno, pa izdržah. Jedna korpa, potpuno spremna u ponoć, potvrdu sam uspeo da dobijem u 00:45. I to na mejl, sajt je umesto potvrde izbacio čuvenu grešku 500. Skrinšotovao sam celu narudžbinu, pa ćemo da vidimo kako ću proći sa cenama ovog puta.

Izveštaj: Doneto na vrata. Sve cene OK. 8,5/19 nije dostavljeno. Ovo 0,5 znači da je naručeno 2 kom, a donet samo jedan.

U dve uzastopne korpe ne donose ništa što je u teglama, kiselu vodu, jaja... Zamrznuto sam unapred batalio, nisam ni naručivao.
 
Jel neko probao preuzimanje kod Idea Online, u hipermarketu Merkator na NBGD?
 
Ja danas pokušao da poručim sa maxijevog online sajta, kad ćorak. Nema termina za dostavu. Sve nedostupno.
 
Mora u ponoć, pa ko brži, jer tad izlazi nov termin

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
 
Inače vidim i da su povećali minimalni iznos narudžbine na 5000 dinara.
 
Ko da je to neki problem. Narucis ono sto zelis za tipa 3000, a za sve preko toga narucis jaja ili tako nesto sto znas da sigurno nemaju :d
 
:D Odlična cena. Jedina kvaka je što se primenjuju cene na dan dostave, a do tada ovaj "popust" više neće važiti.
 
Imam utisak da Maxi-ju online prodaja služi da očiste sa polica ono što ne prodaju u toku dana. Pola stvari što sam naručio, mi je javljeno da ih nema. Kao da izvlačim loto.Što je još gore, mogu da vidim konačan iznos porudžbine koji je manji od onog što sam poručio, ali ne i šta je sve izbačeno.
 
Meni iz maxija nisu doneli dve stvari, nešto manje od 500din su mi ukrali znači.
Od voća sve što sam naručio je bilo sačuvaj bože, ono što u prodavnici nikad ne bih uzeo da sam video. Neke artikle koje nisu imali su zamenili sa sličnim artiklima..
Sve u svemu, prvo i poslednje online naručivanje.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno