Šta je novo?

Laptop Najjeftiniji laptop sa displejom za koriscenje napolju

Koji laptop kupiti?

golone

Zapažen
Učlanjen(a)
12.08.2024
Poena
5
Pokusavao sam da nadjem sta je to najpovoljnije a da radi posao napolju, ali tesko ide.
Neki spominju da bar 400-500 nitsa treba, malo ko testira ovu mogucnost, a na par klipova deluje da i sa 250 moze da se funkcionise. Opet mat ekran i anti glare coating verovatno omogucava da se i sa slabijim osvetljenjem provuce napolju, tako da pretpostavljam da je jedino resenje da pitam ljude koji su zapravo koristili napolju

Tako da ko ima iskustva neka napise sa kojim laptopom moze da se funkcionise napolju, a da se sto manje para da. Lagana upotreba, web, tekst, programiranje.
Sto se tice uslova, ne mora da bude vidljiv na direktnom suncu u njega naravno. Dovoljno i da je sunce iza, sa strane i slicno.

Tako da verovatno najbolje ko je imao iskustva da napise koji model je u pitanju, pa cemo valjda doci do najpovoljnijeg.
Verujem da ima jos ljudi kojima bi znacila ova informacija, jer stvarno malo tog prakticnog ima online. Vise teoretisanje sa nitsima, a jos je donekle i individualno, pa me zanima realna upotreba.

Hvala za sajt, koristice ubuduce, ali ne nalazim za ovaj rang koji trazim neki koristan info

Otkrih ovaj model nisam znao da postoji tako jeftin OLED za 55-60 hiljada

I sa 600 nits sigurno nema problema napolju, ali me zanima da li neko zna koji drugi problem bi mogao da bude?
Jer laptopovi ove cene se svi vrte oko 250 nits, imaju skoro iste sve ostale performanse

Npr

ili

Da li onaj Vivobook OLED ima neke mane u odnosu na ove, jer meni deluju isto sem sto on ima neuporedivo bolji displej

sigurno nema problema napolju, ali me zanima da li neko zna koji drugi problem bi mogao da bude?
Ima, baci pogled na par review-ova, i sta vise uporedi dnevne slike na notebookcheck sa nekim krstenim OLED-om, poprilicno je osrednji/relativno slabasan VIvobook Go za napolje. Glossy display je nazalost :(

Sad jedino ovaj notebookcheck review i slika dole jesu od starijeg modela, pa novi GO 15 moze biti bolji, i tesko je uporediti jer u novijim review-ovima, ne stave sliku slicno ovako na travi, nego vise unutra nesto, tako da postoji sansa da je bolji, samo definitivno blize osrednjem (ako idemo po youtube review-ovima novijih verzija*

Asus_Vivobook_15_M513UA_Ausseneinsatz.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno