Šta je novo?

Najhoror igra koju ste ikada igrali?

Achilles82

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2005
Poena
350
Iskreno nema uopste toliko dobrih horor igrica. F.E.A.R. je dosta dobar... ali iskreno, meni je ubedljivo najstrasnija.... u stvari ne igrica, ali NIVO! U half life 2, onaj nivo "We Don't Go To Ravenholm..." ... OMFG kako je ono scary.

http://iroxu.com/uploads/pido/Roof Jumpers.JPG

oni kosturi sto brzo trche... uhhhh kako su gadni, ili oni zombiji sa gomilom onih... pijavica na sebi, sta su vec... ono je bolesno koliko su dobro napravili.

Imamo diskusiju o naj negativaca i bash sam spominjao ove spodobe.

Najachi je trip kad se penje uz oluk ili ti skache sa krova :)

Taj deo hl-a je stvarno odradjen jako dobro i suvise strasno.

Sto se tice ovako horror igrica najstrasnije su mi bile Waxworks, Alone in the dark 2, Elvira II: The Jaws of Cerberus i Penumbra: Black Plague.

Ubedljivo najstrasnija scena od svih scena mi je iz F.E.A.R. Perseus Mandate kada su u jednoj sceni stariju verziju one devojcice uradili kao u filmu Ring koja hoda na sve cetiri i naglo prilazi igracu tj. nama.

Naravno da ne zaboravimo Resident Evil 1 u dve scene. Obe sa dzukelama. Prva je pri pokusaju otvaranja ulaznih vrata na samom pocetku igre i druga kada uskacu u kucu razbijajuci prozore. Ko je igrao sa slusalicama, verovatno je izgubio 10 godina zivota :D

Silent Hill serijal, pogotovo kec i trojka... Ako cemo da gledamo malo sire, tj. koja igra me je najvise sje*bala, onda je to bez konkurencije Conker's Bad Fur Day. To je napravljeno u fazonu simpaticne decije platforme, samo sto su ubacili psovke, alkoholna opijanja, sex, povracanje, i niz ostalih perverzija, zbog koji je igra dobila Mature rating... Jezivo bolesno...

echonight

po 100-ti put, condemned:criminal origins

Jeste, Condemned je bio prilicno strasan.

Mada, najstrasniji nivo u nekoj igri ikada je definitivno "The Cradle" (napustena ludnica) u Thief 3. Brrr.

Meni je The Suffering na vrhu, to je igra uz koju sam se najviše puta dobro "presekao".

^^
то је стварно ниво да се најежиш. не би га опет прелазио :)
најхорор је дефинитивно сајлент 2 и 3, с тим да ми се чини да је тројка мало још морбиднија.

Tesko da se mogu odluciti izmedju Suffering 1 i Aitd4 ( Alone in the dark 4) .

Undying josh uvek se secam kako se u stvari divim tome shto me zaebali da udjem u corsokak pa ugasili svetlo i pustili monstrume na mene umesto da se plashim. A pitanje je najhorror igra a ne igra koja vas najvishe uplashila.

Ako je horor, tj. intenzitet straha ubedljivo najdominantniji kriterijum - onda Nosferatu The Wrath of Malachi.

Silent Hill, definitivno. Skoro sam razmisljao o toj igri. Sablasna je. Nije prepadacka. Mislim da se ne bih usudio da je igram u mraku sad.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, za mene je bila jeziva atmosfera.

Poslednja izmena:
Penumbra Black plague
Par puta sam odskakao od stolice a zena kaze da sam posle toga nesto buncao u snu :D

nekako sam u poslednje vreme preskakao ovakve igre, bash super sve na jednom mestu :)

Odlazak u Shalebridge Cradle u Thief 3: Deadly Shadows i Ocean House Hotel u Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Od novijih... Dead Space, Dead Rising, Doom 3

Kasnijih 'ću kasnije da se setim...

Poslednja izmena:
Iskreno nema uopste toliko dobrih horor igrica. F.E.A.R. je dosta dobar... ali iskreno, meni je ubedljivo najstrasnija.... u stvari ne igrica, ali NIVO! U half life 2, onaj nivo "We Don't Go To Ravenholm..." ... OMFG kako je ono scary.

http://iroxu.com/uploads/pido/Roof Jumpers.JPG

oni kosturi sto brzo trche... uhhhh kako su gadni, ili oni zombiji sa gomilom onih... pijavica na sebi, sta su vec... ono je bolesno koliko su dobro napravili.

kad sam igrao igru, toliko sam se usrao da je nikad nisam ni završio. izlazim iz one kuće i čujem neki krik. okrenem se i kad sam video tog kostura umalo da pustim u gaće neželjene materije. nikad nisam voleo horore, tj. uvek sam ih gledao kroz prste.

kad sam igrao igru, toliko sam se usrao da je nikad nisam ni završio. izlazim iz one kuće i čujem neki krik. okrenem se i kad sam video tog kostura umalo da pustim u gaće neželjene materije. nikad nisam voleo horore, tj. uvek sam ih gledao kroz prste.

AHAHAHAHAH ma nivo je.... uzas. Cim udjes u novi, citava atmosfera... pored tih kostura, takodje ovo mi je uzas.

Zombie_poison.jpg

Ovo je uz kosture verovatno najstrasnije bice.

Zaboravih, ekspanzija za HL 2, EP1. Jedan chitav deo igre je u mraku, i ides baterijom koja se non stop gasi. To je isto uzas... ali onda sam se vec navikao na celu igru. Nikad mi nije bilo strasnije od onog nivoa kada sam igrao prvi put.

The suffering obican (ties that bind nisam igrao), Silent hill, mada sam to davno igrao, Undying (Genijalno). :)

...Naravno da ne zaboravimo Resident Evil 1 u dve scene. Obe sa dzukelama. Prva je pri pokusaju otvaranja ulaznih vrata na samom pocetku igre i druga kada uskacu u kucu razbijajuci prozore. Ko je igrao sa slusalicama, verovatno je izgubio 10 godina zivota :D

tada mi kosa pochela opadati sto traje i dan danas :D

Odlazak u Shalebridge Cradle u Thief 3: Deadly Shadows i Ocean House Hotel u Vampire: The Masquerade - Bloodlines.
Nadao sam se da ovo (i upravo ovo) neko neće napisati pre mene :) Ovo su dva najjezivija momenta koja sam ikada doživeo igrajući igre.

Undying, naravno, ako gledamo kompletnu igru.

Poslednja izmena:
Vrh Dno