Šta je novo?

Najcudniji problem!!!

Rossonero_ACM

Cenjen
Učlanjen(a)
02.09.2010
Poena
151
Imam jedan veoma cudan problem. Ovako racunar nece da se startuje kada su prikljuceni svi kablovi (mis,tastatura,lan...) Ali kada je prikljuceno samo napajanje pali se bez problema!? I sad, kada hocu da ukljucim racunar moram da ga razvezem, ukljucim, pa ponovo povezem.. Veoma glupa situacija...
Konfiguracija je: AMD Athlon xp 2500+ ; GF 7600 GS; MSI K7N2 Delta; 2 GB DDR; napajanje 300W...

Za početak probaj sa drugim napajanjem, ako si u mogućnosti.

Jesi li probao sa drugim mišem i tastaturom?

Mora da je napajanje (teshko da mish & tastatura vuku 100W :D )

Čekaj, ti upališ komp bez priključenih periferija pa ih naknadno priključiš?

Dao sam predlog jer sam jednom video da tastatura pravi neki konktakt i da se komp ne pali zbog toga (PS2 je bio u pitanju)..

Da upalim ga i onda prikljucim ostatak kablova, pokusacu sa drugim napajanjem,ali ne razumem zasto bi ono bilo problem kad posle paljenja i povezivanja,racunar radi normalno...

Radis na "zivo" to povezivanje ostalih komponenti?

Pa nije ni cudo sto malo radi malo ne radi. Probaj sa drugim napajanjem . Pa javi sta si uradio .

Jesu li ti komponenta (miš i tastatura) USB ili PS2?

Jesi li probao da upalis sa bar jednim prikljuckom i eksperimentisao sa svim prikljuccima pojedinacno ?

Samo napajanje..nista drugo..

Moze da bidne,al' ne mora da znaci... :)

Umesto da izvadiš sve, vadi jednu po jednu periferiju, dok ne utvrdiš koja pravi problem...

I,shta bi na kraju?

E, da izvinite, napajanje je ipak bilo problem (na kraju je i pregorelo), sa novim napajanjem radi savrseno. Jos jednom izvinite zbog kasnjenja sa odgovorom. Hvala svima na pomoci.

Nazad
Vrh Dno