Šta je novo?

Najbrzi ADSL i Kablovski net u Srbiji

sutra bi otisao da platim 20E za 1mbps mesecno! i to sa uploadom od 512kbps!!!

kako je moguce da toga nema kod nas i po to ceni???

Pa Rumuna ima tri puta više, pa je onda potrebno tri puta manja cena da bi se došlo do iste zarade. :p

joj sad kad nisam umro :d ...ma vi ne razumete da smo mi elita,VIP narod...uostalom,sta oce taj internet od nas :D:D

Ovo je dokaz da smo i dalje zemlja seljaka i goveda!!! Da ljudi vise koriste net i za cene bi se pobunili a ne samo sto ****! Ista firma daje link Kosovu i tamo su cene 20e - 3Mbit a ovde za iste pare jedva prelazi preko 512Kbit.....ej..... i to je patriotski. Kukaju za Kosovo a drugom narodu daju bolje nego sopstvenom, *****i!!!

Sto ti je to cudno? Na Kosovo uvek moze doci strani provajder, a ovde ne moze. Tamo moraju biti konkurentni, ovde ne moraju. Simple as that.
I dosta vise ovih kukanja o sporom internetu za velike pare. Bile su i ankete i peticije i protestne setnje do Telekoma, pa nista. Sve se zavrsi na sporadicnom pljuvanju u novootvorenim temama na x foruma. Da li im mozemo nesto? Ne. Ni 5. oktobar, ni 29. novembar, ni 15 februar. Stedite zivce.

Cisto da neko ne previdi, po defaultu su jedinice KB i MB/s, ne Kb i Mb/s :d

pise lepo: 30 Mbit = 65 leva
ja ne znam kako drugacije ovo da procitam?

Sto ti je to cudno? Na Kosovo uvek moze doci strani provajder, a ovde ne moze. Tamo moraju biti konkurentni, ovde ne moraju. Simple as that.
I dosta vise ovih kukanja o sporom internetu za velike pare. Bile su i ankete i peticije i protestne setnje do Telekoma, pa nista. Sve se zavrsi na sporadicnom pljuvanju u novootvorenim temama na x foruma. Da li im mozemo nesto? Ne. Ni 5. oktobar, ni 29. novembar, ni 15 februar. Stedite zivce.

monopol ftl(for the lose)

Vrh Dno