Šta je novo?

Najbolji tenis za PC

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Interesuje me koja je najbolja igrica u zanru 'tenis' za PC.Po mogucstvu da ima sve najvaznije turinre ili bar gran slam-ove i da mozes da biras aktuelne tenisere i teniserke(makar prvih 20 na ATP/WTA listi).

Stefan1 je napisao(la):
Interesuje me koja je najbolja igrica u zanru 'tenis' za PC.Po mogucstvu da ima sve najvaznije turinre ili bar gran slam-ove i da mozes da biras aktuelne tenisere i teniserke(makar prvih 20 na ATP/WTA listi).

Po mom misljenju najbolji su Virtua Tennis od starijih i Top Spin od novijih.

Još jedan glas za Virtua Tennis. Jeste star 5 godina, ali i dalje nema konkurenciju.

Evo već dobrih 5-6 godina nije izbačena jedna takva igra.Trenutno za PC (nažalost) nema igre kavu ti tražiš već samo igre sa nepostojećim turnirima i igračima.Ima i situacije gde je polovično: pravi turniri a igrači izmišljeni kao što je npr. Tennis Masters 2003.
No, zanimljivo je da su za segu(!?) izabacili dve odlične igre: ATP tour Pro i ATP tour championships. Jedino ti ostaje da još pričekaš jer možda padne neka konverzija ili izadje nešto novo a kvalitetno... :wave:

Tennis Masters 2003... extra je u mrezi, lako se savladaju kontrole, a i imas neki utisak zadovoljstva nakon dobrog poena.

Posalji mi telefon na pm

Probaj ipak i spomenuti Topspin.Solidno ostvarenje u svakom pogledu.

moram da kazem da sam do sada najzarazniji tenis igrao na gameboyu a za PC spomenuti Tennis Masters je ok.

Nazad
Vrh Dno