Šta je novo?

Najbolji software za fax?

mitnick

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2003
Poena
619
Potrebno je da rad sa sw-om bude shto jednostavniji, jer korisnica nije bash mag...

Nije bitno da li je free ili se placa, hoce da plati licencu ako treba, samo da radi kako treba...

Sto se mene tice, sasvim mi je u redu Symantec WinFax Pro.

Fax Machine 4.20

Jednostavan i dosta manji od WinFax Pro, a ipak ima sve sto ti treba. Jedina mana mu je sto ponekad hoce da proguta stranicu kada rucno dajes signal za prijem faksa, ali to se bas retko desava.

...Btw, ja za prijem faksova na kompu koristim windows-ow Fax servis, koji je podesen da se automatski ukljucuje na 5. zvono, dok ga za slanje ne koristim, jer mnogo smara.

... Imas jos i MightyFax, Snappy Fax, Total Fax koji su svi ok, al su komplikovani i pretpostavljam da oni ispadaju iz igre :)

mitnick je napisao(la):
Potrebno je da rad sa sw-om bude shto jednostavniji, jer korisnica nije bash mag...
ja vec nekoliko godina koristim Windows-ov Fax program, koji je, po mom misljenju, odlican! Pomocu njega sam sigurno poslao par stotina faxova bez ikakvih problema...

naarvno, to koristim na nekoliko kompova, tako da je preporuka potpuna!

MightyFax je sjajan. Mislim da ne može jednostavnije.

za medans i nidza:
vidim da ste probali razne male fax programe pa me interesuje da li znate neki koji moze da radi bez instalacije . znaci sa usb flash-a... to bi bilo jako korisno ...

poz obojici

PretendeP je napisao(la):
za medans i nidza:
vidim da ste probali razne male fax programe pa me interesuje da li znate neki koji moze da radi bez instalacije . znaci sa usb flash-a... to bi bilo jako korisno ...

Ne mogu, jer svaki od njih pri instalaciji instalira virtuelni printer, poput onih za kreiranje PDF-ova, s tim da ovaj printer od dokumenata koje saljes pravi slike u Tiff formatu (uglavnom).

@medans
hvala.
ponadao sam se da mozda ima neki ali ... :)

poz

PretendeP je napisao(la):
@medans
hvala.
ponadao sam se da mozda ima neki ali ... :)

poz

99% da nema, al nemoj gubiti nadu, pun je internet svega i svacega, pa mozda i nadjes neki takav program. :wave:

Nazad
Vrh Dno