Sgt. Major
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 495
Moj i dalje koristi staru Nokiju C1. Pre nekoliko meseci je menjao operatora, pa je mesec i po dana čekao da stigne kod iz Finske za dekodiranje telefona, ni to ga nije pokolebalo.
Vrh. Ali ipak je moj ćale jači. Moj ćale imao prepiad. I svaki mesec dve crvene na dopune. Kažem mu ja - ćale, daj da te prebacim na postpaid. 600din mesečno a imaš 100 minuta ka svima plus 500 ka MTS i fiksnoj. Može. I još mu uzmem Tesla 6.1 fon. Posle par meseci, dolazi kod mene. Da mu raskinem ugovor. Plaća po 2-3 hiljade. Ja kako. Ne zna. Uđem ja na moj MTS. Kad ono ka jednom broju pozivi svi od pola sata i jače. Pitam ja ćale koji ti ovo broj. Izvadi on blokče (da blokče) i nađe - kaže Mile šumar. Ja kažem, pa šta pričaš sa njime pola sata. Kaže on, šta pričam. Pozovem čoveka i pitam ima drva/nema drva, marš u k. Ništa. Ode on. Ja se setim. Odem do njega. Ćale - da li pritisneš crveno dugme kad završiš razgovor. Kaže on jok. I meni klikne. Ladno oboje ne stisnu crveno. Našla se dva.... Ćale mi vratio fon, posle toga nastavio da koristi Nokie. A Mile isto vratio deci fon (dobio za rođendan) - jer je čuo glasove iz njega i posumnjao da ga priluškuju.Moj i dalje koristi staru Nokiju C1. Pre nekoliko meseci je menjao operatora, pa je mesec i po dana čekao da stigne kod iz Finske za dekodiranje telefona, ni to ga nije pokolebalo.
Nokia 8 masterpiece. Isto kao i Nokia 808. Na žalost, software nije ispratio hardware. Ostali su na Symbianu posle Windows. A trebali su preći na Android.Najjači utisam u to vreme je ostavio Galaxy S4 active, ujedno moj prvi android telefon bio sam prezadovoljan njime, jedino kamera i kvalitet izrade nisu bili na nivou prethodnog modela Nokije N8, ali sve ostalo je bilo bolje. Najviše sam voleo ljudima oko mene da pokazujem vazdušne geste.
Drugi najjači utisak bio je kada sam kupio Honor 8, kog imam i dan danas. Mnogo bolji kvalitet izrade u odnosu na Galaxy S4 active i baš je bio wow efekat posebno jer je bio dosta tanji.
Pošto je Honor 8 ostavio dobar utisak na mene odlučio sam da kupim Honor-a 20, pandana odlične P30 serije i sada legendarnog Kirin 980 čipseta i dalje se sećam wow efekta kada sam ugledao odnos stranica od 19.5:9 i dijagonalu od 6.1 inch-a, bilo je baš veliko.
Telefoni koje nisam imao ali su ostavili wow efekte na mene su 6600, N70, N79, N95 8gb, N97, K850i, Lumia 920/1020, Xperia Z, Galaxy S6 edge, Mi mix, G2/G3, P20 pro, Mate 20 Pro i Galaxy Note 10+
Ja ne znam da li danas postoji neki fon sa kojim bih mogao da snimim neki 3d content. Imam 2 LG 3D TV-a i baš bih voleo da mogu da snimim neki 3d sa porodicom na moru i sl.HTC EVO 3D
Moj prvi fon - Alcatel 997D. Mislim da je bio ultra popularan u Srbiji. Kupio sam ga u čuvenoj prodavnici na slovo L.Alcatel ništa?😉
Za sirotinju...
Ostalo u sećanju besplatne govorne poruke,cimneš prijatelja i znaš da je poslao.😂
Dok sam imao S4 active, par puta sam prao telefon sa sve sapunom pod mlazom vode, bez ikakvih posledica. Prestao sam tek kada sam negde pročitao da nije preporučeno da se drži pod mlazom vode@Lacić spomenu S4 Active, kad izađe telefon tamo 2013/2014 uzeo ga ja reko imam dete i ima 3 godine sve i svašta dira, telefon najviše, pa reko da se osiguram da ne nastrada. Biće mleka, hrane igračaka, bacanja tel i sl. kad 6 meseci dete ga pipnulo nije ma ni kap vode na njega nije pala i mislim se ja mogu da ga zamneim i uzmem nešto što želim. Zamenim ga za Note 3 i drugi dan kako sam ga uzeo ulazim u kupatilo da oribam da žena ne dira hemikalije zbog ćerkice, telefon stavljam na stočić, sluške u uši i krenem da ribam. Okrećem se u jednom trenutku, na rukama sredstvo za ribanje, i kako rukama krećem nešto da uzmem kapne sa ruke i direktno u slušalicu telefona. Sva sreća ništa nije bilo, koja sreća i slučajnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari