Šta je novo?

Najbolji Registry Cleaner?

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imao sam ih jedno 5-6 do sada ali svi su iole isti pa me interesuje koji je po vasem misljenju najbolji kako bih se zadrzao na njemu.

Donedavno sam koristio Nortonov WinDoctor (direktno sa CD-a, nisam lud da instaliram SystemWorks :) ) uporedo sa Registry First Aid-om, jer Norton chisti vece greske a RFA sitnije (tipa loshi pathovi, stari nepostojeci folderi u Start meniju itd.)

A koji program da koristim, a da mi on ne obrise neke bitne fajlove, nego samo one koje sigurno treba obrisati, posto sam ranije koristio onaj Ashampoo -ov cleaner, ali mi obrise nesto, i onda mi neki program recimo ne radi vise, ili nemogu na net, i tako to...
znaci jel ima neki pouzdan koji brise samo ono sto stvarno ne treba....?

Meni se super pokazao RegSupreme. Nista pogresno do sada nije ocistio, a cisti mnogo uvek. Posebno kada se koristi deep scan.

Registry mechanic-cisti super i makar meni nije do sada napravio nikakav problem.

Koristim MS RegClean ( ver. koju imam je: 4.1a (build 7364.1) March 13, 1998), koji je automatski, i RegCleaner by Jouni Vuorio ( ver. 4.3 build 780, URL: http://www.jv16.org), koji ima i manuelni mod;
Edit: sad tek vidim da se na dotichnom site-u prodaju RegSupreme/Pro i josh neki utils-i.. mozzda je chovek prodao tehnologiju :trust:

e sad, da li je do toga shto ja znam shta radim ili su ovi programi dobri ( i nadopunjuju se), ja do sada ni na jednom OS-u ( 9x, Me, 2K, XP) nisam imao ni najmanji problem sa njima, a umeju lepo da ochiste sistem, pogotovo kad je potrebna reinstalacija nechega, a prethodna smeta..

pozdrav

Takođe Reg Cleaner kao i Nenad. Mali, jednostavan i brz.

Za brisanje programa već duže koristim "Magic Utilities 2004" koji prilikom brisanja programa čisti iz registryja sve podatke vezane za brisani program tako da ne moram da razmišljam o repovima u registryju.

Nazad
Vrh Dno