milenkoc23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2003
- Poena
- 619
Koji Radeon 9700 se najbolje klokuje, tj koji na sebi ima najbrzu memoriju...
jaksa je napisao(la):Na tvoje pitanje ne mogu da odgovorim sa sigurnoscu, ali znam koji je najbolji radeon9700pro:
Sapphire ultimate edition, jer ima na sebi pasivni Zalman cooler i pravi 0 buke
Najbolji non pro je valjda club3d jer je clockovan kao pro
Nije mi bas jasno kako si ovo uspeo da zakljucis...Black RIder je napisao(la):...
Za Pro verziju je najbolji Tyan po svim testovima na netu, a rame uz rame mu je Hercules i HIS...
Broz je napisao(la):Ipak, po svim testovima ubedljivo najbolje se klokuje sapphire. Razocarali su Hercules (imajuci u vidu one silne hladnjacice) i Tyan koji se takodje nije proslavio.
Te tri tacke koje si citirao sam nabavio na tastaturi, istina ima samo jedna, ali moze da se pritisne tri puta i - gle cuda !byMaX je napisao(la):...
A gde si ti to bese nabavio?![]()
Mali HoBiT je napisao(la):Tyan koji je moj drugar pazario ide do 412 bez bagova,ja smatram da je to najbolji R9700pro ili tacnije G9700pro![]()
byMaX je napisao(la):...
A ti matori se vise ni ne javljas.... zaboravljas kako sam te ovde uveo, a? Elem, vidi kakve cene imas za te Radeone pa se javi meni, ili cika Gedzi/Simpsonu ...
...a to, meni barem, vise znaci od bilo kakvog testa :!: Isti pogoni=isti proizvodi=isti shit. :twisted:Broz je napisao(la):Za neupucene: hercules gigabyte i tyan se prave u istim pogonima - gigabyteovim.
Broz je napisao(la):Sve sto je tyan uradio je hladnjak i hw monitoring, nista vise. .....oc potencijala i tu je sapphire broj 1 ali to nije mnogo znacajno jer su dobici minimalni i ne vrede truda...
Naravno da ne.Black RIder je napisao(la):...
Pa zar to(hladnjak) nije dovoljno da se karta najbolje klokuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari