Šta je novo?

Najbolji program za sakrivanje IP adrese

Stefan5K

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2015
Poena
4
Pozdrav svima,koji je po vama najbolji program za sakrivanje ip adrese ili promenu lokacije?

Elite Proxy Switcher. instaliraš, skineš negde listu free proxy servera i na dvoklik menjaš

Pomazes coveku da pravi duple naloge?...bravo.:D

A usput moze da navuce neki malware sa proxyja.

Ih al ste paranoicni ima taj elite kao program i kao dodatak za FF, ima besplatna verzija. ALI lista koja valja se placa. Sta sve moze da se zaradi iz windowsa moze odmah da ugasi komp :D
Preventivno mozda je i bolje malo ga zaplasiti, mislim da nece on dupli nalog ovde nego one dustvene mreze itd. Ima i ono nema dzabe nikod stare babe, cim daju i dzabe nesto tu
smrdi, uverio sam se za win cak i kad se kao kunu da ne stavljaju nista opet ipak stave i uvale nesto.

Meni treba da promenim lokaciju kako bi koristio neke aplikacije koje nisu dostupne u nekim yemljama tipa Spotify i Netflix,da li ima neki besplatan program za menjanje lokacije?

Meni treba da promenim lokaciju kako bi koristio neke aplikacije koje nisu dostupne u nekim yemljama tipa Spotify i Netflix,da li ima neki besplatan program za menjanje lokacije?
Stavi u Firefox dodatak ZemMate, imas dzaba 4 VPN konekcije, probaj te tvoje programe, ako ne prolazi deinstaliaj ovaj dodatak za Firefox.

Za VPN proveri iskustva postojecih korisnika sa sajtom koji pokusavas da otvoris.
Kazem zato sto kod nekih netflix blacklist US adrese.
Imas i opciju kako zovu smart dns ili tako nekako, to sam probao isto placeni radi odlicno za namene netflix, hulu itd..

Nazad
Vrh Dno