Šta je novo?

najbolji offline

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Molim za misljenje:koji je po vama najboilji offline browser?
Ja koristim,odnedavno Webzip i nije mi jasno gdje mogu da vidim sadrzaj preuzetog materijala u procentima?

sta vam je svima sa tim offline browserima!?

@sasabraj
Molim za misljenje:koji je po vama najboilji offline browser?
sve zavisi od namene.
ako hoćeš da offline pregledaš stranice koje se relatino često menjaju možeš da probaš wysigot.
kod mene služi za offline pregled tv/sat programa i sl.

Lucas je napisao(la):
sta vam je svima sa tim offline browserima!?

E stvarno ni ja to ne kontam? Ako pokusavas da skines sto vise u sto kracem vremenu (znaci nemas kintu za brzi net, onda sigurno imas i neku kantu od pc-a) samo je veca sansa da ti komp zaledi (zablokira). Pa ajd Jovo na novo! :wall:

offline browser

Karbo je napisao(la):
E stvarno ni ja to ne kontam? Ako pokusavas da skines sto vise u sto kracem vremenu (znaci nemas kintu za brzi net, onda sigurno imas i neku kantu od pc-a) samo je veca sansa da ti komp zaledi (zablokira). Pa ajd Jovo na novo! :wall:

Vidi se da ne shvatas sustinu problema.Imam jaku masinu,ADSL prikljucak ali pojedine atlase(medicina)on line ponudjene zelim da imam u svojoj kolekciji.Zgodno je to sto nemaju linkova,a imaju na hiljade slika sa komentarima.Pa,umjesto "cupanja" svih tih slika,bolje je skinuti citav sajt.Zasada se kod mene najbolje pokazao WebZIP:wave:

Karbo je napisao(la):
1. E stvarno ni ja to ne kontam?

2. Ako pokusavas da skines sto vise u sto kracem vremenu (znaci nemas kintu za brzi net, onda sigurno imas i neku kantu od pc-a)

3. samo je veca sansa da ti komp zaledi (zablokira)
1. sta tu ima da se ne konta? Imas neki sajt na Netu sa npr. nekom knjigom u HTML obliku, na 100 HTML strana - nekim od ovde navedenih programa je skines i mozes da je citas kad god hoces i gde god hoces, cak i ako nemas Net (npr. na laptopu na svojoj terasi ili u busu), mozes i da snimis to na CD, ma milion mogucnosti...

2. mozda ima kintu za brzi Net, ali nema tehn. mogucnosti? Ipak, vecina korisnika ovog foruma zivi u Srbiji!

3. to se desava izuzetno retko... meni se npr. nije desilo ni jednom, a puno sam ovako skidao...

upravo tako meni pre deluje kao stvar za ljude sa brzom vezom... skines i ne mislis...

Nazad
Vrh Dno