Šta je novo?

Najbolji kompakt trenutno?

I jedno i drugo , po svemu sudeci bi trebalo da bude , a posto se pojavio kod nas u prodaji i to po slicnoj ceni kao preko , zanimama me el ima neki entuzijasta da ga isproba :)

I ovim si objasnio sta?

Фино ово делује на папиру, али проблем је што нису објектив и сензор једино што чини камеру, има доста тога и до процесирања слике. Ја бих лично волео да од овога испадне нешто, што више добрих компакта то боље, тако да чекамо слике :)

Samsung se dosta trudi u poslednjih godinu dana da izbaci konkurentne aparate (u svim klasama). Na zalost, do sada im to nije uspelo.

Kako ljudi lupaju gluposti, isto kao sto se 80ih mislilo da neznaju da naprave televizor, btw aparat im ai raw tako da senzori i objektiv i jesu jedino bitni kod naprednijih korisnika

Ovo je kao trebalo da bude smesno? videcemo za par godina ko ce kome da se smeje u vezi aparata...

I sad kao svi treba da hvalimo, volimo i kupujemo Šljamsung jer će za par godina možda praviti dobre aparate?

boli me uvo ko sta pravi , zanima me da dobijem najbolju stvar za svoj novac, nek pise i sljamsung sto se mene tice, ma moze ei nis da ga napravi... stvarno ne razumem ljude koji gledaju tako usko

Stvarnost je malko drugacija od testova

o tome i pricam , boli me uvo ako se zove i kamacrown :)

Ja uopste nisam funboy, cak sta vise samsung kao firmu pomalo i mrzim pogotovo zbog monitora, ali ako ce da stanu na put canikon monopolu sto da ne , samo oni nek stancuju ovakve aparate i nema zime za njih, jedino sto mi se ne svidja kod ovog aparata je cena, ali valjda za najbolje mora da se kesne :)

Šta znači to "fali zum"? Misliš da treba da bude još širi objektiv ili da mu nedostaje tele opseg?

Mislim da je 24-70mm skroz OK raspon za ovakav aparat.

Vrh Dno