Šta je novo?

najbolji firewall

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

novakno1

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2004
Poena
620
koliko vidim od kako je izasao sp2, nije bilo ovakve diskusije... a posto se pojavilo mnogo toga novog u svetu (spy, viri, destroy...) mogli bi da vidimo koji je "najbolji" zastitnik. postoje razni nacini za testiranje, ja sam moj kerio pf 4.1.2 cracked, testirao ovako

http://www.firewallguide.com/test.htm (i prosao bez greske)

a i ovako, za vreme obcnog surfa, i po malo rizicnijim sajtovima itd... posle 20 min (1.412 mb UP, 13.474 mb DOWN) i kaze statistika keria

0 popup (winXPSP2, firefox, kerio)
128 adwertisments (na svakom lepo pise ads blocked by KPF)
kada sam poceko da koristim keria ova opcija me je odusevila, jos stoji sa def setovanjima i radi besprekorno, otprilik ne blokira ono sto mi treba, a banere koji su visak ocisti lepo, kasnije nesto sam uneo rucno da skloni reklame sa yahoo maila, nezma drugi prog koji ovo radi
692 refferes (???)

cookies
0 persistant
12 session
18 foreign

za vrem surfa nisam osetio da bilo sta fali...
e sad malo me zabrinjava INTRUSIONS

0 high
0 med
0 low
0 port scans

da li to sve blokira xpsp2 ili sta vec nije mi jasno zastita je enable, automatic update radi... na jednoj drugoj mahini cell333,128mb ima win98 + ZA 2.6 i za jedan prosecan surf dial-up nahvata 60-100 upada

a brine me to kako sa znanjem koje imam mogu da sam siguran da microsoft ili ko drugi ne hara po mojoj mahini... ili sam samo preveliki skeptik ?!!

Chop chop do Aplikacija pa ondak u jednu lepu top temu od xx strana o tome...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno