Pogledaj i tello americki operater gde dobijas real usa broj radi taj sim i preko wifi callinga u srbiji za pozive u oba smera koliko sam upucen.Moze takodje esim da se kupi onlineJel probao neko ovo sa airala za USA...verovatno neplanski putujem u narednih 10ak dana pa da vidim šta mi je najbolja opcija. Čini se kao tello što je iznad kolega ispisao (pogledaću i to).
Mozda mora 1 kacenje u us ako je povezano sve trebalo bi da radi cudi me stvarnoPlatio unlimited paket i esim danas oko 17h, uzeo odma i onaj paket dopune +20 dolara za roming i još uvek ne mogu da zovem niti radim bilo šta sa brojem. Esim uredno dodat, wifi calling upaljen ali kartica nikako da se aktivira, gore u notif pored yettel stoji i emergancu calls only. Kada krenem da zovem nekog preko esim kartice dobijem not registered on the network. Kada uđem u wifi calling imam error sa slike...
Da napomenem da sam u Srbiji još uvek i ovde pokušavam da koristim karticu. Na sajtu stoji da postoji mogućnost aktivacije i korišćenja pre dolaska u USA kao i da treba do pola sata max da bude aktivirana (dodao i tu sliku). Ne znam gde grešim
Probaj da okrenes neki us broj preko wifi callinga ako imas unlimited minute ne bi trebalo da skidaProradilo i redovno....bukvalno 10min od poslednjeg posta. Hval@
Mogu da potvrdim da radi...verovatno sam sinoć pokušavao pre nego što su mi aktivirali karticu. Zanimljivo znači sad sa wifi mogu da zovem koga god i ne plaća se ili i to ide u roming minute/kredit? Evo i slika...i naravno opet piše tmobile wifi callingProbaj airplane mod da upalis i onda samo omlguci wifi dok je upaljen airplane mode. Pa onda pokusaj. Vidi jel ista greška
Ne znam šta bih ti rekao, nisam koristio wifi calling osim preko specijalizovanih aplikacija sto nije isto. Mislim kod nas ni nema pa nije ni čudo. U teoriji ti bi trebalo da imas ip vezu sa T mobile mrežom. I onda od t mobile nadalje da ide standardan poziv. U suštini trebalo bi da bude kao lokalni poziv. Ali ne mogu da garantujem. Ako neko ima vise iskustva sa tehnologijom ne bi bilo loše da odgovori. Za Amere znam da su preko starlinka iz rupa gde nema nikakvog signala zvali satelitskim putem praktično putem wi-fi callingaMogu da potvrdim da radi...verovatno sam sinoć pokušavao pre nego što su mi aktivirali karticu. Zanimljivo znači sad sa wifi mogu da zovem koga god i ne plaća se ili i to ide u roming minute/kredit? Evo i slika...i naravno opet piše tmobile wifi calling
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari