Šta je novo?

Najbolji Ati 3870 do 150eura?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Trebam da sklapam za rodjaka novu konfu pa me zanima preporuka trenutno najbolje 3870 grafe na našem tržištu do 150?Njemu(a i meni )se dopada HIS ali mislim da probija budžet sa njom ili grešim?Odmah da napomenem da me odgovori tipa:"Uzmi Nvidiu 8800Gt bolja je !"ne zanimaju čovek kome sklapam mašinu je uvek imao ATI i mogao bih da ga ubedjujem ali to bi bilo gubljenje vremena:DZato bi mi značilo da mi se jave vlasnici ATI3870 koji bi mi rekli svoje iskustvo sa modelom koji imaju ili neko ko je imao prilike da istestira konkretan model koji predlaže?Priče rekla-kazala padaju kao malter pretražio sam ceo forum i pročitao većinu tema i tek sada ne znam šta bih mu konkretno predložio da kupi:wall: Hvala svima:wave:

Trebam da sklapam za rodjaka novu konfu pa me zanima preporuka trenutno najbolje 3870 grafe na našem tržištu do 150?Njemu(a i meni )se dopada HIS ali mislim da probija budžet sa njom ili grešim?Odmah da napomenem da me odgovori tipa:"Uzmi Nvidiu 8800Gt bolja je !"ne zanimaju čovek kome sklapam mašinu je uvek imao ATI i mogao bih da ga ubedjujem ali to bi bilo gubljenje vremena:DZato bi mi značilo da mi se jave vlasnici ATI3870 koji bi mi rekli svoje iskustvo sa modelom koji imaju ili neko ko je imao prilike da istestira konkretan model koji predlaže?Priče rekla-kazala padaju kao malter pretražio sam ceo forum i pročitao većinu tema i tek sada ne znam šta bih mu konkretno predložio da kupi:wall: Hvala svima:wave:

Nemam iskustvo sa tom karticom, ali ti mogu dati jedan savet.

Kao prvo, sve su manje vise iste. Kod nekih moze da bude drugachiji kuler, da bude malo overklokovana (i samim tim skuplja), ali sve su iste, jer taj chip pravi ATI, a ostale kompanije samo prodaju.

Ono sto mozes da gledas je garancija. Ipak nije isto ako imas godinu dana kod nekih, i 3 godine kod drugih. POgotovo kad (ako) budes hteo da prodajes karticu za recimo 2 godine, pa ti ostane jos godinu dana garancije. Lakse i skuplje ces moci da je prodas.

Imas u gigatronu ATI 3870 512 GIGABYTE, 3 godine garancija za 10 500 dinara. Moja preporuka.

Mislim da bi mogao U Giga..... da kupi Sapphire TOXIC model te karte ako je jos imaju.
I ne probrlja malo, najbolja je His ICE Q Turbo(fabricki OC) i bolje hladjenje pouzdano znam da ima za 160e, ali nek probrlja mozda nadje jeftinije. Ako uspe, ona mu je daleko najbolja a i raspolozena je za lep OC:smoke:

Nazad
Vrh Dno