Šta je novo?

Najbolji android telefon do 250e????

PavleXD

Cenjen
Učlanjen(a)
10.02.2013
Poena
151
Moj drug zeli da uzme fon do 250e ..mora da bude android....Ako znate koji bi bio bestbuy napisite!!:):):)

Sony Xperia P, Samsung Galaxy S Advance

Ništa više mi ne pada na pamet. :D

^ SGS 3 Mini je bolji od Advance-a.

Za 232MB RAM memorije?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4469&idPhone2=5033

Velike mi razlike...
A skuplji BAR za 40-50e.

Poslednja izmena:
Vise rama i mnogo noviji Android i duza podrska, Advance ne bih kupio pored SGS 3 Mini i XP ni na kreku.

Gde vi gledate cene? Na mobilnom svetu Xperia P 416e..

Malo preterujete ljudi. XP S, SGSII i GNex, nijedan nije ispod 300e nov.. ne znam gde gledate cene stvarno, al i u telekoplusu (koji je najjeftiniji) je SGSII 300e

Ako gledate ''zvanicne'' cene onda do 250e mozes da kupis samo htc Desire C ili neki slican telefon jer ovaj htc kosta od 235-285e a teska je krsina kada se pogleda odnos cena/kvalitet. Isto tako Sony XP ili SGS 3 Mini kostaju i po 450e sto je nebulozno jer oba vrede max 250e novi. A po oglasima su oko 230e XP i 250e SGS 3 Mini, ''stari 1 dan'' sa mreza.

Covek napisao nov pa nisam ni gledao te "stare 1 dan". :D

Pa ako hoces nov a ne onaj ''star 1 dan'' spremi 200e vise :d

"Starim 1 dan" ne fali nista, jer su od operatera, sa urednom garancijom na kojoj oise kada su uzeti i to ciljano za prodaju. Uvek bih to kupio. ;)

Xperia p је боља од ѕ3 мини, а оба су много боља од sensation xe...:p

^ s'obzirom da se autonomija s3 mini pokazala kao veoma solidna i da dolazi sa JB recimo da su egal.

Xperia p је боља од ѕ3 мини, а оба су много боља од sensation xe...:p

Imam dilemu izmedju ova tri telefona,...., hoces li da obrazlozis zasto su oba bolja od HTC Sensation XE,...., vidim da su po karakteristikama isti (S3 Mini ima kameru od 5Mpix a ostala dva po 8).

Imate li neku preporuku za telefon u rangu 150e - max. 200e (treba mi za zenu). Ekran 4-4.3" i sto bolja kamera.

Poslednja izmena:
LG L7 i sto bolja kamera ne mogu da idu u istoj recenici.

@KrisFil, jel mora da bude Android telefon i da li mora da bude dual core, 1Gb rama itd?

@KrisFil
XP i S3 mini имају jelly bean (уствари xperija ће га добити), камера лошија- нема везе што је 8mpix ѕ3 mini има бољу, а XP их оба шије...:p
Екран ХР>ѕ3mini>sensation

И тако... Углавном заобиђи sensation:D

Nazad
Vrh Dno