Šta je novo?

Najbolji 32"LCD za divx?

vylota

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 5600X, WRAITH
Matična ploča
GA B450 DS3H
RAM
2X8 GB DDR4 3200
GPU
ASUS GTX 1660
Storage
M2 SAMSUNG 980 EVO PRO 512, WD GREEN SATA II 1TB
Zvuk
INTEGRISAN
PSU
LC POWER 600W 2.31
Kućište
COOLER MASTER
Monitor
SAMSUNG TV/MONITOR T27D390EW
Kupio bih neki LCD 32", a imam jako mnogo divx-ova, pa me zanima koji model je najbolji za gledanje istih. Takodje imam filmove i u mkv formatu, pa bi bilo dobro da mi preporucite neki koji zadovoljava sve uslove :). Koliko sam citao po forumima, Samsung LE32C530 valjda ima najbolju sliku kad je analog TV u pitanju, samim tim pretpostavljam da bi i divx-ovi na njemu bili solidni. Hvala na svim savetima!
pozdrav

Moze i plazma, dajte neki konkretan model !

Nemam iskustva sa plazmama, ali znam da daju bolju sliku u SD rezoluciji. Znaci ako je uzimas zbog divx-a neces pogresiti.
Doduse bluray odnosno njegovi ripovi u mkv formatu su trenutno popularniji (i ostace) tako da razmisli da li da uzmes TV zbog lepe slike pri reprodukciji divx-a.

Divx je proslost, barem oni na jednom cd-u, uredu Divix HD to moze.

ubjedljivo najbolja

Ima samo jedan bez ikave dileme najbolji LCD za uopšte sve multimedialne mogućnosti peko USB-a reprodukuje DIVX DIVX HD, XVID I NAJVAŽNIJE MKV 1080p SA REZOLUCIJOM 1920X1080 i DTS zvukom i sa titlovima i to sve vrti bez greške i štopanja i prihvata svaki usb stick kao i svaki exerni 2.5 HDD formatiran u NTFS i sa svojim procesingom od 120Hz je best of the best lcd na tržištu i zove se
SAMSUNG LE32C650 ILI c630
i tu nijedna plazma hdready mu ne može parirati ni po SD ni po HD

Apsolutno je besmisleno uzimati lcd tv ili plazmu da bi se gledao divx na njima!
Ne razumem ovo nikako!

Kako ne razumes?! Pa jel treba sad da bacim u djubre svih 1000+ filmova i dokumentaraca koje sam godinama skupljao a koji su u divx formatu? Uo stalom, uzeo sam samsung 32C530 i odlican je i za divx, tako da nema svrhe siriti raspravu. pozdrav
ps
naravno da sad sve sto skidam sa weba ide u mkv formatu :). Logicno...

Ali si ipak trazio TV za DivX :smash:

Da, izmedju ostalog i za divx :).

Malo mi je cudno pitanje .....koji tv za dvx,,,,naime imao sam licno prilliku zahvaljujuci prijatelju u Kragujevcu u jednoj velikoj i nama poznatoj u Srbiji prodavnici bele tehnike da odnesem svoj komp i da sedim ispred nekih desetak raznih 32''tv-a LG.SAMSUNGI samo 2 Sony-a
znaci posle nekih skoro 3 sata sto igranja a sto pustanja HD ripova ....dvx.... full HD materijala dosao sam definitivno do zakljucka da ne postoji idealan model koji bi bio ok za sve namene .Medjutim ni moj prijatelj ni ja nismo imali zajednicki stav oko kvaliteta na vise od 70% pregledanog materijala na tim tv-ima sto dolazimo do zakljucka da moj i tudji kriterijum za boju kontrast svetlo ugao gledanja prikaz crne boje velicina piksela nikako ne mogu biti konkretni saveti nekome za kupovinu nekog uredjaja koji emituje sliku.Ustvari jako je nezahvalno tvrditi ovaj je bolji ima lepsu sliku,,,,najbolje je otici u prodavnicu i zahtevati od prodavca da ti da daljinac u ruke i da sam podesis sliku kako tvom oku odgovara a koliko ce da to traje vremenski?? to je za tebe nebitno prodavci su tu da prodaju a ne da nam mere vreme provedeno u radnji ...

Vrh Dno