Šta je novo?

NAJBOLJI 17" CRT MONITOR ?

BNN

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
604
Znaci koji je najbolji 17" CRT Monitor do 300e ? ?

I sta mislite o " NEC MultiSync FE791SB " ?

Za mene je Eizo FlexScan T562-t (trinitron) zakon.

...

Moja topla preporuka je Viewsonic g75f. Imam ga kuci vec 1 godinu, i zaista je slika fenomenalna. Znam dosta dugo da ga koristim, i nikad me ne boli glava. Pogledaj jos i P seriju, ona je u cenovnom rangu koji si naveo.
Pitaj jos ako te zanima Vs.

Ja radim na ViewSonic PT775 monitor i u principu sam zadovoljan.
Mada moram reci da mi se svideo SuperBright na NECu. Znaci kakav je ViewSonicov UltraBright u odnosu na SuperBright ili mozda MagicBright ? (moj Vs je malo stariji pa nema UB)

DIGRESIJA: Jel' neko imao prilike da vidi Sony-a iz P...m-a za 215 evra, po specifikacijama deluje sjajno pa me zanima prakticno iskustvo.

Dekius.

dekius je napisao(la):
DIGRESIJA: Jel' neko imao prilike da vidi Sony-a iz P...m-a za 215 evra, po specifikacijama deluje sjajno pa me zanima prakticno iskustvo.

Dekius.
Kad ga jednom vidis, moras ga imati!!!
Jednostavno klasa za sebe :mrgreen:

Najboji monitor koji sam ja koristio do sad i jos koristim na jednom kompu je 17" Emachines. (Slika i Geometrija perfektna na 60hz 75Hz 85Hz u bilo kojoj rezoluciji od 800*600 1024*768 1280*1024, nevjerovatno nesto. Cak nemam ni drivere za njega nego je instaliran kao plu and play. Monitor koji mozes kupiti 90 dolara ali je alpha i omega za sve druge monitor :) Ponekad su jeftine stvari jako kvalitetne, a druge skupe zbog imena kao recimo Sony.

Da li je neko video Nokia monitore sa Trinitron cevima, imam dva komada i mislim da su sam vrh...

dbaja je napisao(la):
Za mene je Eizo FlexScan T562-t (trinitron) zakon.

Taj isti krsh :D imam i ja. Gde je bre zakon, star je to model, ima 30kg, iskilavio sam se noseci ga. A slika je mutnjikava, nije to na nivou danasnjih boljih monitora. Jedino sto mu je elektronika dobra (japanci:)) pa nema disanja slike i slicnog.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno