ha... ko je rekao da ja citam te strane? prelistam i procitam samo one "zaokruzene" delove... nego, moja poenta je bila da bi te strane mogle da se iskoriste mnogo pametnije... sto ce verovatno i biti uradjeno onda kada Politika bude shvatila da joj se isplati da pokrene Svet igara, kao zaseban casopis...Bane® je napisao(la):Zoni care, jel te tera neko pištoljem da ideš na one strane gde su igre, u svakom broju su na istom mestu, pa ti niko ne može podvaliti i staviti igre na početak...
Boyce je napisao(la):moze li neko da mi kaze zasto su se Racunari ugasili, ima li nekih naznaka da ce opet biti pokrenuti. Secam se vremena kada su SK, Racunari i MojMikro vladali.
ZoNi je napisao(la):od nasih: Mikro (nemojte samo opet da me napadate zbog MOG misljenja!)...
da ti odgovorim: ja se ne zanimam bas previse za hardware, tako da takve informacije obicno saznam prvo iz IT casopisa... za nov software obicno saznajem prvo preko newsletter-a i raznih sajtova...Peca je napisao(la):Ono sto mene zanima...koliko vas koji posecuje Benchmark vise trazi informacije na netu (ne racunajuci nas sajt) ili pak ceka da to procita na maternjem jeziku. Jednostavno, kada izadje nova kartica ili CPU, da li ste vi to vec odavno procitali na nekom od sajtova pre nego sto nadjete u casopisu, tj. dok stigne do ove nase nedodjije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari