Šta je novo?

Najbolja WinXP tema za windowse...

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Ko gura win 98, a dosadio mu je izgled, i zeli malo da promeni, i da mu win lici na winxp, bar po ikonama, pozadinama, zvucima, i td. moze da skine ovu temu, mislim da je najbolje uradjena od svih koje sam video...
Uradio sam je naravno ja :)
ima i logo skrin, kakav do sada nije vidjen :)
koga ne mrzi neka proba...

http://www.dexe.tk

Re: .tk?

ZoNi je napisao(la):
Kako si dosao do sajta sa domenom .tk? (Tokelau?) Koliko kosta, ako nije tajna...

Nazalost, temu nisam uspeo da skinem, a i screenshot ti se ne nalazi na svom mestu... Pogledaj malo to...

Pozdrav

domen .tk je besplatan. pogledaj malo ranije topice na forumu (mislim da je to bio Amon_ra), neko je dao link sajta gde mozes da registrujes .tk domen.

evo bice upload-ovan, izgleda da me je nesto server zeznuo...
a screenshot jos nisam nabacio bice verovatno veceras, uostalom skini pa vidi :)

za tk domen, odgovorio ti covek... :)

ja sam pogledao malo stare postove i nisam nasao link za registraciju .tk
ako nije problem neka neko postavi link ponovo.. nije tako tesko zar ne... :)
ili neka mi baci na PM
unapred hvala
poz.
:cool:

:)))

prosto, samo sad nesto update-uju pa mozda ce da bude problema....

dot.tk tj www.dot.tk

ili

sfdsdfsd.tk
dsfdsgfds.tk
fdfsdafsd.tk
fsdfsd.tk
fsdfgsd.tk

znaci bilo sta i sve ce da ti otvori stranu za registraciju :))
prosto zar ne?

Re: :)))

ja ne mogu da vidim ovo sa tk fazonom nesto ne stima

dEXE je napisao(la):
Ko gura win 98, a dosadio mu je izgled, i zeli malo da promeni, i da mu win lici na winxp, bar po ikonama, pozadinama, zvucima, i td. moze da skine ovu temu, mislim da je najbolje uradjena od svih koje sam video...

Ma lepo je to sto si ti napravio ali mi nikako to ne mozemo da skinemo. Ajde popravi te linkove tamo jer je ovako beznadezna situacija. Dva dana sam probao ali ne ide pa bog.

dEXE je napisao(la):

Kako si registrovao domen www.dexe.f2s.com

jeb'ga ljudi izvinte, ali je kriv f2s (registrovah ga kad je moglo, vise ne moze...), jer ceo download ide preko php-a i MySQL baze, koja je radila ok ali sada zeza iz ko zna kog razloga, ako se nesto ne sredi, sjebacu SQL, jebi ga kad je dzabe... :(

Mozda mogu pomoci...

barakuda je napisao(la):
ja sam pogledao malo stare postove i nisam nasao link za registraciju .tk
ako nije problem neka neko postavi link ponovo.. nije tako tesko zar ne... :)
ili neka mi baci na PM
unapred hvala
poz.
:cool:
Bio je thread na forumu o tome. Naime, neka mala zemlja (sunshine,lollypops and rainbow) je dozvoljavala registrovanje .tk domena za dzabe ,ali nisam siguran da to jos vazi. Anyway, procesljaj malo po forumu...;)

Pozdrav

Omogucen download!

Iako SQL baza i dalje ne radi, omogucio sam direktan download fajlova, pa ko voli nek izvoli...
Dakle, ako ste zainteresovani:

- Expanded Main Menu File & Serbian Language Add-on for Windows Commander 5.0+
- LažniXP Desktop Theme
- Laetitia Casta Screen Saver
- SYSFix 1.0 for Win9x
- Modified Startup Disk for Win9x/ME

naravno na mojoj web strani (pise dole :))

dEXE ??

Sto ti brojac dodaju uvek +1 na svaki reload stranice ?
Zar ga nisi vezao za IP adresu ??

heh, ma video sam to i ja, stavio sam samo najprostiji, i tek onako probe radi, a i u php-u otvaram stranicu u stranici pa svaki put broji, promenicu...
eto vidis da sql iz ko zna kog razloga ne radi, tako da i to moram da menjam i svasta jos, ali polako, nema se vremena a treba sve pedantno uraditi, vazno je da download radi i to brzo... :)

hoce da radi, mislim meni nece, jer doticni koristi takodje MySQL, koji ne radi, ali i njega cu da zamenim sa textualnim...
verovatno nesto nisi dobro namestio... jesi li promenio atribute (chmod) tom txt fajlu gde ti se zapisuje broj usera?

Vrh Dno