Šta je novo?

Najbolja WinBlinds tema...

Idija nije losa ali mislim da se Admin -ima nece svideti da ljudi pretrpavaju server sa atachmentima. Mozda je bolje da se linkuje tema na recimo www.deviantart.com ili bar da se napise naziv teme, posle ce se lako sa search -om naci.
Meni se do sada najvise svidela tema koja ide sa 3.1enh verzijom, XP Cobalt koja ima 3 boje.
Drugi favorit je QNX tema by Alexandrie.

Jedared sam bio jako dokon, pa sam pregledao oko 500 tema. Definitivno moj favorit (kojeg i sada koristim) je dinks. Lako cete je naci na wincustomize ili stardock sajtovima. Podrzava WbWinmenu, menjanje boja i vrlo uredno izgleda. Takodje preporucujem i Paean temu za one koji vole pastelne boje :)

Artz je napisao(la):
Drugi favorit je QNX tema by Alexandrie.

Meni je QNX strava tema. Doduse ne koristim stalno WB nego sam ga samo probao i najbolja mi je bila QNX. Moram priznati da te vase nisam probao, a Zoni, ona tvoja je lepa, ali je prebudzena, ja volim jednostavne a efektne.

pomoc....

skinuo sam sa Fosija winblinds3.1 i nece da mi se registruje sa user/pass kombinacijom koja je predlozena.Ako neko ima u/p neka ga baci ovde ili na mail,hvala

XP Forest tema za Window Blinds je meni cool. Šteta što ne postoji za StyleXP...

Nazad
Vrh Dno