Šta je novo?

Najbolja Multiplayer Strategija?

Definitivno Warhammer 40k Dawn of war

o, borze, jeretici...niko da se seti jednog i jedinog, neprevazidjenog Starcrafta!

kalky je napisao(la):
o, borze, jeretici...niko da se seti jednog i jedinog, neprevazidjenog Starcrafta!
Ja sam ga igrao mesecima, a možda i godinama, ako računamo i pauze. I ponavljam, najbolji je Dawn of war. Godine čine svoje, ovo je jednostavno raznovrsnije i sa mnogo više aspekata, a opet dovoljno tečno i prosto.

edit: naravno, ne sporim da je SC popularniji i da je kao igra imao više uspeha, ipak je to legenda. Ali Dawn of war je zakon :)

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Ja sam ga igrao mesecima, a možda i godinama, ako računamo i pauze. I ponavljam, najbolji je Dawn of war. Godine čine svoje, ovo je jednostavno raznovrsnije i sa mnogo više aspekata, a opet dovoljno tečno i prosto.

edit: naravno, ne sporim da je SC popularniji i da je kao igra imao više uspeha, ipak je to legenda. Ali Dawn of war je zakon :)

Starcraft naravno. Ima nesto u cemu je 2d bolji od 3d a to je preglednost. U strategijama je to vrlo bitna stavka.

Starcraft, naravno. Pre neki dan sam počeo ponovo da prelazim kampanju :)

ajde napisite par igara koje zavredjuju paznju da se nadju na listi, pa da napravimo lepo ankete i stavimo u Ankete sobu (i za one pucachine i za sta vec).
Ovakvi thread-ovi nemaju smisla, vecinom je spam koji ima tendenciju da predje u flejm a to ne zelimo da gledamo na forumu :)

Nisam mnogo ih igrao ali naravno Frozen Throne :)

frozen throne i heros 4

1. Age of Empires I i II
2. Warcraft III
3. Command & Conquer

Age mi je jednostavno sinonim za sve strategije, sentimentalno sam vezan za njega :d ,a i odigrao sam ga toliko puta da jednostavno mora biti na prvom mestu.

Warcraft III/Warhammer 40k Dawn of war

sve u svemi jednom rechju BLIZZARD!!!!!!!

Age Of Kings (Empires II). Kako bilo sta porediti sa ovom igrom, pa i celim
serijalom????

Evo deset najpopularnijih strategija:
1. Warcraft III
2. Age of Empires I i II
3. Command & Conquer
4.Starcraft
5.Cossacks
6.Heroes of M&M 3
7.Civilizacija 4
8.Generals
9.Cossacks 2
10.Desperados

Trenutno:

Warhammer 40K - DOW / Winter Assault

Svih vremena:

Starcraft

Legenda:

Warcraft 2 (sam početak MP na PC-u i uopšte)

starcraft po meni neprevazidjen

1. SC
2. Warhammer40k
3. Heroes (svi delovi)
.
.
.
.
.
xx. WC3

Warcraft i starcraft naravno !

Red Alert
pa TFT

STAARRRCRAFT je LEGENDA.Nikad mi neće biti jasno kako nije nastavljena ta priča.

Rom je izvaredan strasan je osecaj kad upravljas sa 5000 vojnika u jednoj borbi.

Generals
Generals Zero Hour
Starcraft
i malo antike
History Line 1914-1918

Djordje:)

Vanja je napisao(la):
STAARRRCRAFT je LEGENDA.Nikad mi neće biti jasno kako nije nastavljena ta priča.
raspao se TIM,koliko mi se cini nikad i neces sazati! :D

Nazad
Vrh Dno