Šta je novo?

Najbolja Multiplayer Pucachina

laki_ub

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2006
Poena
304
Po meni su neprevazidjene Medal Of Honor i Counter-Strike. A vama?

BF2 ,COD i COD2 .

Po meni su neprevaziđene projara i salama, koje sam upravo prosuo :d

Sve zavisi od ukusa, odnosno kakav gejmplej nekom najviše leži. Nekom Quake, nekom UT, nekom CS, nekom BF...

CS
deset mesta prazno
Q3
dva mesta prazno
UT

Poslednja izmena:
Duke Nukem 3d, i Doom 2... odlicna atmosfera.

UT definitivno

a usput kakva je svrha ovog thread-a? da je bar anketa pa da lepo glasamo.

bf2,fear je extra u MP ali ga neko ne igra,cod2,,,
naravno i dalje igram CS,ali daleko da je najbolji.

Q3,
wolf - ET

Steta sto se wolf slabo igra kod nas, ima q3 engine i brzinu, a opet teamplay sa razlicitim klasama, medic, engineer, fld ops, etc...

Malo mi je je teze da nadjem dobar server preko neta odavde. Imam 512k ali opet je ping los za igranje.

Poslednja izmena:
Medalja...(subjektvino misljenje, naravno ;) )

Nego, mogli bi da se nadjemo na nekom serveru?

Poz

MOH, ubedljivo

Q3 naravno i ako sam mnogo vise i bolje igrao CS, mislim da sam cak CS vise i voleo, ali sta god igrao uvek se vracam na Q3. Ne prevazidjena je. Mogli bi glasanje da napravimo!!!

nije da "pljujem" po igrici aLi Cs je za moronska igrica nadam da ce te se sloziti sa mnom,skroz nerealna.a to nemislim da odevanje igracha :D

q3 rullz!!!

Kole' je napisao(la):
nije da "pljujem" po igrici aLi Cs je za moronska igrica nadam da ce te se sloziti sa mnom,skroz nerealna.a to nemislim da odevanje igracha :D

q3 rullz!!!
Quake je ekvivalencija realnosti :d
Jedino ako ne misliš da je u Quake-u skoro nemoguće da neki pacer ubije iskusnog igrača, što je baš izraženo u Quake-u. Tu se slažem.

Pa to je neko moje vidjenje dobre MP igre. Da postoji gradacija igraca po kvalitetu i da mozes da napredujes. U quake-u ne moze da se desi da izgubis ili dobijes na srecu, sem ako su igraci priblizno istog skilla. Ne kazem da i u CS-u i ostalim to ne vazi, ali mislim da je to bas u q3 izrazeno.

Kole' je napisao(la):

q3 rullz!!!

Znaci svasta ove novajlije znaju izvaliti...CS ima jedan od najoptimizovanijih MP kodova, a algoritam za kompenzaciju pinga (kasnjenja koje u igru unosi konekcija koja se koristi) je posebna prica. Igram COD2 i ako imas ping preko 100 ne mozes nikoga da pogodis (nema sanse da mozes parirati i najgorem igracu), dok je kod CS i sa 180-200 (preko modema) igrivo u potpunosti. Takodje ponasanje oruzja i kretanje je dosta realno, i sve je dosta dobro uravnotezeno...Imperativ je dobra taktika kada se igra timski.

COD2 mi je trenutno jedna od najboljih igara (fazon sa nisanjenjem unosi jednu totalno drugaciju dimenziju u FP multiplayer) i ujedno igra koju u poslednje vrijeme igram cesto. Pomalo mi idu na zivce bombe koje nemozes nikako tempirati (kako god ih bacis, neprijatelj ima i vise nego dovoljno vremena da pobjegne od iste). Bombe su u MOHAA i MOHBT zakon...

Nazad
Vrh Dno