Šta je novo?

Najbolja AGP varijanta?

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
Za stariju mašinu, sa AGP slotom na ploči, bih kupio najbolju moguću grafičku karticu koja postoji, nova ili polovna, sve jedno?
Koja je najbolje rešenje kako bih pokretao poslednje naslove igara?
Hvala!

Za stariju mašinu, sa AGP slotom na ploči, bih kupio najbolju moguću grafičku karticu koja postoji, nova ili polovna, sve jedno?
Koja je najbolje rešenje kako bih pokretao poslednje naslove igara?
Hvala!

neces se ni sa jednom naigrati bas poslednjih naslova

ja sam imao 7600gs do skoro i to je moglo jedva da tera sve u low podesavanjima

pozz

Prijatelju ja bih išao na ATI 4650, ako uspeš da je nađeš. ATI-eva serija 4xxx podržava hardversku akceleraciju Flash-a, a pošto imaš slab procesor to će ti itekako značiti. YT i ostali YT like sajtovi su postali bezobrazno zahtevni. Mislim da ima i 4670 na AGP, ali je u Srbiji nisam video.

4650 za AGP sam video samo preko, kod nas je najjaca AGP karta 3850, ali zbog stare memorije i procesora koji verovatno ima jedno jezgro se ne isplati. Bolje tih 80e koliko kosta nova agp 3850 da ulozis u x2 Athlon i AM2 plocu, a svoje stare komponente prodas da bi uzeo bar 1gb ddr2 memorije i tako premostis period dok ne uzmes pcie graficku s kojom mozes normalno da se igras. Sve u svemu ovo planinarenje neces izvesti bez 150e minimum.

ja sam do pre 2.5 godine imao 7600GS, preporodio sam se kad sam batalio AGP, ne moze se tu pomoci nista... ako onda ovo nije bilo dovoljno danas nema teorije...

O ovome je vec bilo reci. 3850 je ubedljivo najbrza AGP karta koja postoji i tu ti treba i Atlon X2 3800+ ili neki Core2Duo najmanje, znaci da ima dva jezgra procesor inace je usko grlo. Kopanjem po netu nasao sam da neke ploce podrzavaju Intel CPU i AGP a to je ovde jako tesko naci ako uopste moze da se nadje. Naravno sve zajedno je papreno skupo i neisplativo ali radi posao solidno malo sporije od PCI-E varijante grafe.

Vrh Dno