Šta je novo?

Najave FX-a:)

Nesto mi slabo ide nemacki :beat: a i mrzi me da idem preko prevodioca, ali ako je ono tamo istina sto su nacrtali i napisali u onim tabelama, morace ATI pod hitno da izbacuje 9900 ili 10.000 ili koji vec model. :D :p

Sve sto mogu da kazem je WOW ...kartica rula .
Nisam neki strucnjak ali.. mogu da primetim da ovo nije samo brzi i jaci gpu vec da donosi mnogo inovacija i moze se porediti sa pronalaskom color TV-a.

Inace razlika izmedju r9700 i gffx ce tek da se pokaze (u korist fx) kada izadju programi i igre koje podrzavaju sva ova cuda.

Obzirom da je prvi rade 9700pro koji se pojavio imao memoriju 2.2ns, mislim da je jasno kuda ide taj brod:) Podici ce takt VPUa i memorija ce da se zameni sa ddrII (i podici ce se takt naravno) i onda ce se verovatno izjednaciti sa fx-om. Rade sa obicnim ddr-om ce da ode na mid-range i da se kolje sa fxmx-om a mislim i da ce ga zaklati:) P4 3GHz i ti4600 u 1280 je neigrivo! covece koje cudo od igre, preterase ga..nadam se da ce malo taj kod da "srede" tj optimizuju..

:wave;

PS evo ti lenstino jedna:beat:

http://translate.google.com/transla...&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools

Naravno Marshale:), optimizovace je oni jos kako... ma i Ti4200 ce biti mnogo za ovu igru. Opsuteno...

Broz je napisao(la):
Obzirom da je prvi rade 9700pro koji se pojavio imao memoriju 2.2ns, mislim da je jasno kuda ide taj brod:) Podici ce takt VPUa i memorija ce da se zameni sa ddrII (i podici ce se takt naravno) i onda ce se verovatnoizjednaciti,
Broze mislim da je jasno kuda ide tvoj brod welcome ATI Radeon,cheers bez sale nisam ni na jednij strani ali zivi bila pa videli,nista to tako gromoglasno nece biti kao sto izgleda,ati je preuzeo primat i videcete u narednoj blizoj buducnosti ce vecinom i drzati nekada malo vise nekada manje,a sramota bi i bilo da posle koliko meseci i ne izade ali samo malo bolja kartica ako to uopste i bude,sad ce se i vratiti na trziste ali sta posle brzog kontra udara ati-ja, oce li nvidija imati sa cime da uzvrati hm ne bi reko pa i sam max je skeptik ili mi se cini po pitanju nv.ctp;

Ako zanemarimo licne afinitete i dnevno-sitno-politicka podmetanja i politikantstvo:) mozemo da analiziramo broj kompanija koje pocinju da rade ati kartice, a njih je sve vise. Podrska u sportu koji se zove 3D je veoma vazna...Jedva cekam da vidim FX ali obzirom na cenu koja ce biti oko 500$ a rade ce biti tada daleko ispod 300(vec sada radeon 9700pro od FICa kosta ispod 300$) mislim da ce tu svasta biti...

PS jeste bas tamo ide moj brod:D

Vrh Dno