Šta je novo?

Najava velikih party-ja..

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
06.04. u SKC Boris Dlugosch,podrshka domacih DJeva,ne znam tacno ko,mislim da ce Acim & Eye da odrade,nadam se bar.

a 15.04 LUCKY STRIKE CLUBBING PART 3 ->Underground
Special guests: Phats & Small

zatim dalje, 15.05. verovali ili ne.. BOB SINCLAIR lokacija jos nije poznata...

i na kraju,shlag na tortu...sredinom juna..jedno zaista veliko ime, nisu hteli da mi kazu ko je u pitanju,ali je vec sve dogovoreno, ja se najiskrenije nadam da je u pitanju dugo ocekivani & najvljivani Mr. CARL COX !!!!! :D :D

Bice ovo josh jedno dugo,vruce & groovy summer!!!

Aaaaaaaaa djebeli mag Carl Cox!?!?!?! Nije valjda.... mmmmmmm jedva cekam.

I na Bob-a mora da se ode...

fino
:cool:

Kakav je bre ovo spam? :p

Zli_Carobnjak je napisao(la):
zatim dalje, 15.05. verovali ili ne.. BOB SINCLAIR lokacija jos nije poznata...
Jer dolaze obojca ili ce opet da dodje samo jedan od njih kao za predprosli urban???

Jel postoji nada da se uskoro pojavi i Armand ?

Bob Sinclair SIGURNO.Ugovor je potpisan,samo nisam uspeo lokaciju da saznam.Datum je takodje siguran!!
Ono na Urbanu je bilo looooooooooooooooodnica!!! Siguran sam da ce opet biti tako. Sto se lokacije tice,mozda ce Hala Sportova, mada mozda i neshto vece (shta!?)...

A sto se Cox-a tiche,nisam siguran da je on,ali sam tako shvatio, chitaj izmedju redova "dugo ochekivano & najvljivano" (trebalo je da bude za Urban zimus na Sajmu,pa nije..) veeeeeeliko ime...Nadam se da je on u pitanju!
Ali videcemo to je tek polovinom juna.

Ja se izvinjavam ako ovo predstavalja spam,ali sam ovu veliku radost 'teo da podelim sa vama..

Bob Sinclair SIGURNO.

And again.....da li dolazi ceo duo ili ce opet doci samo jedan od njih dvojce?? Za urban je bio DJ YELLOW, i njega smo culi, pa bi bilo lepo ako dolazi samo jedan, da cujemo i ovog drugog......

Ne bi bilo tako dobro da se Coxic pojavi na Urbanu jer je mnogo jaci fazon da prostor bude manji da pored njega bude 1 ili max 2 dj, 'ocu to!!!!:D

Bob Sinclair SIGURNO.Ugovor je potpisan,samo nisam uspeo lokaciju da saznam.Datum je takodje siguran!!
Ono na Urbanu je bilo looooooooooooooooodnica!!! Siguran sam da ce opet biti tako. Sto se lokacije tice,mozda ce Hala Sportova, mada mozda i neshto vece (shta!?)...

A sto se Cox-a tiche,nisam siguran da je on,ali sam tako shvatio, chitaj izmedju redova "dugo ochekivano & najvljivano" (trebalo je da bude za Urban zimus na Sajmu,pa nije..) veeeeeeliko ime...Nadam se da je on u pitanju!
Ali videcemo to je tek polovinom juna.

Beograd , subota
18/5/02 23:00

• DJ Bob Sinclair
• DJ Acim
• DJ Eye
Karta u Pretprodaji : 500 din

Transmute rulz, a?;)

Karta je dosta, ali taj party necu propustiti...

Chuj da propustim.. :D:D
No way man!
Danas je bash Eye najvljivao to na Shity-ju!
Pazi karta jeste mnogo..ali skupice se..

A sto se Cox-a tiche,ja mislim da bi i Hala na NBG bila mala...
Bilo bi lepo da je u nekom malom prostoru,ali od toga NISTA! jer treba i organizatori da zarade neshto FX a u tom slucaju kartu necesh naci...nema sile..ili ce biti minimum 100DM,tako da od toga nishta.Neka on samo dodje,lako cemo mi za prostor..

Nazad
Vrh Dno