Šta je novo?

Najava indie igara

Ga100n

Poštovan
Učlanjen(a)
23.11.2023
Poena
55
U ovoj temi mozete da najavite nove indie igre ali i da preporucite neki stari manje poznat indie naslov.
Venturous moze besplatno da se skine na itch.io sajtu.

Ghost Vanguard demo igre dostupan na steam-u

SELINI demo igre dostupan na steamu

Symphonia i Plus Ultra: Legado su izasle.
Cesto se pojavljuju indie igre koje se ne spominju na domacim forumima a ljudi bi ih igrali kada bi culi za njih.
Takve igre postanu poznate kada se dele besplatno na sajtovima Epic i Steam.

Možda je bolje kad bi ostavljao link za Steam. Ja uglavnom igram indie, ali iskreno ne otvaram nijedan YT link, pre bih upao na Steam i dodao na wishlist

^
Obicno na youtube-u imas link za steam.
Ja igram indie igre zbog toga sto se mogu pokrenuti na starijem kompjuteru, retro gameplay-a/grafike koji i dalje volim da vidim u igrama i stancovanja AAA naslova sa slicnim deja vu gameplay-om koji me ne moze naterati da ulozim bar hiljadu evra u nove preskupe kompjuterske komponente.
Ima zanimljivih novih AAA igara ali ne dovoljno da bih ulozio veliki novac u novi kompjuter. Od indie kreatora igara se moze ocekivati novi gameplay i igra iz manje popularnog gaming zanra a izdavaci AAA igara me podsecaju na proizvodjace popularne industrijske hrane koji pokusavaju po starom receptu da uz sto manje truda zarade veliku lovu.
Mislim da se na prodaji popularnih indie igrama moze dobro zaraditi ali to cesto nije dovoljno za AAA izdavace.
Long Gone
200,000 Wishlists!
(I'm late writing this, its now 220,000 almost but yeah, shhhh.)

We’re thrilled to announce that Planet of Lana has now been played by 1 million players!

Pizza Tower je mogla biti igra godine ali u gaming i filmskoj industriji nagrade uglavnom osvajaju igre/filmovi u koje je vise novca ulozeno.

Vrh Dno